26/02/2017

Da er ferien over, vi er klar for nye oppdrag!

Les administrerende direktør Kjetil Istad sin blogg om uka som har gått.

I uka som gikk hadde mange vinterferie.

Det er en fin tradisjon i Norge med vinterferie. Ja, vi trenger faktisk litt ekstra tid til å nyte den flotte naturen vi har i Norge. Noen reiser selvsagt utenlands for å slappe av, men jeg trives veldig godt på fjellet med ski på bena. Pulk er også et litt særnorsk fenomen. Selvsagt skal vi dra barn rundt i skiløypene før de selv har lært å gå på ski! Det er stas med pulk, selv om tvillingpulk med jenter på to år begynner å nærme seg min grense for hvor mye en egentlig skal slite seg ut for å nyte litt sol og frisk luft. Vinterferien var fin den. God ferie til alle som starter neste uke!

Før jeg fikk to dager med ferie denne uken, hadde jeg noen spennende dager ved hovedkontoret. Jeg fikk kjørt en del intervju til spennende stilling som økonomisjef (se link til våre utlyste stillinger), vi fikk diskutert økonomi i Sykehusinnkjøp HF generelt, og vi startet planleggingen av neste styremøte som blir 22. mars. Det blir et stort møte for oss, der både budsjett, oppdrag for 2017 og mye annet spennende skal opp. Virksomhetsoverdragelser fra Helse Sør-Øst begynner å nærme seg, så jeg ser ikke bort ifra at vi allerede på neste styremøte vil legge frem saker i forhold til det.

Uken som kommer blir spennende! Allerede mandag er det foretaksmøte, hvor vi formelt får overlevert vårt oppdrag for 2017. De overordnede føringer legges her, og vi er svært spent på å se det endelige utkast, og kanskje spesielt spent på hva som legges av økonomiske rammer fra våre fire eiere. Oppdragsdokumentet legges ut på Sykehusinnkjøp HF sine sider når de er gjort tilgjengelig for oss. Da er ferien over, vi er klar for nye oppdrag!

God uke til alle og enhver.