Close

05/11/2017

En litt annerledes uke

Les ukas blogg fra administrerende direktør, Kjetil M. Istad.

Det har vært en litt spesiell uke. Hjemme med syke barn har vært den store overskriften. Det har gått i pleie og omsorg, tørke tårer og holde hender. I overgangen mellom høst og vinter er spesielt de minste utsatt. Feber, hoste og oppkast er ikke uvanlig. Og denne uken ble det jeg som stelte hjemme.

Det er litt rart å være hjemme slik, når man vet så mye som skjer på jobb. Men slik er det selvsagt for kona hver gang hun er hjemme med syke barn, så her er det ingen grunn til å klage. Nei, jeg tror heller jeg skal snu meg rundt å hylle alle de foreldre som må ta noen dager i hjemmet helt uventet.

Det er en særdeles viktig jobb som gjøres der. Det passer kanskje ikke akkurat til de planer en har jobbmessig, men jeg tror man skal holde prioriteringen helt klar; det er familien først.

Til uken er jeg sikker på at det er mer enn nok jobb som venter på meg.

Det blir ledermøte i Vadsø, planlegging av kommunikasjon rundt neste års anskaffelsesplaner, og fortsettelse av dialogen med kollegaer i Danmark.

Ha en god uke!