Close

03/06/2017

En variert uke

Les blogg fra administrerende direktør Kjetil M. Istad.

Mangfold i saker å jobbe med er noe av det jeg liker med å jobbe i Sykehusinnkjøp HF. Denne uken har inneholdt et særdeles variert program.

Mandag fikk vi ferdigstilt rammene for en spennende styresak som kommer 16. juni, nemlig vår kategorianalyse av legemidler. Det er gjort en kjempejobb med å kartlegge dette viktige område og strukturere dette i en analyse som vi skal bruke som grunnlag for en strategidiskusjon innenfor dette viktige området. Følg med når styresakene legges ut neste uke.

I Vadsø rakk jeg en tur på kino denne uka. Herlig å komme ut fra kinomørket til midnattssol!

Ledermøte hadde vi også denne uken, denne gang i Oslo. Her fikk vi besøk av MedTek Norge for en status hvor vi er i forhold til etableringen av Sykehusinnkjøp HF. Vi er nå på vei ut av etableringsfasen. Virksomhetsoverdragelser er gjort, og vi leverer jevnlig innkjøpstjenester til norske sykehus.

Neste fase vil nok bli preget av vårt oppdrag om å endre oss til å i større grad fungere som en kategoribasert innkjøpsorganisasjon. Innspill fra markedet er viktig her, men jeg ser frem til å diskutere hva dette betyr med våre ansatte. Ledergruppen starter så vidt denne diskusjonen før sommeren, så det blir først til høsten vi vil komme ordentlig i gang med dette.

Vi er nå også i gang med jevnlige møter med våre tillitsvalgte. Denne uken snakket vi blant annet om valg av tillitsvalgte og verneombud slik at vi kan etablere arbeidsmiljøutvalg rett over sommeren. Dette er viktig for å legge til rette for et best mulig samarbeid mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.

Fredag skulle det vært sommeravslutning med grilling i Vadsø, men vi trakk innendørs på grunn av været. Norge er herlig uforutsigbart!

Ønsker alle en god pinsehelg!