Close

28/08/2017

Endelig er høsten her!

Les ukas blogg av administrerende direktør Kjetil Istad.

Noen dager i sommer glemte jeg helt at jeg hadde en jobb å gå tilbake til, at det var en virkelighet bakenfor sol, latter, gode klemmer og masse is. Jeg tar det som et tegn på at sommerferien ble som den etterlengtede avkoblingen med familien jeg håpet. Håper flere har hatt tilsvarende ferier.

Men nå er høsten her. En høst med mye, spennende innhold! Jeg har i noen uker forberedt høsten, og har hatt noen fine arbeidsdager i Stavanger, Ålesund, Drammen og Oslo. Nå går turen til Vadsø hvor vi på alvor starter opp. Vi skal levere en omstillings- og utviklingsplan for kategoribasert innkjøp allerede i oktober.

En smakebit på hva vi tenker om dette, kommer i styresak som blir lagt ut denne uka. Vi har også begynt arbeidet med å samordne anskaffelsesplaner på tvers av spesialisthelsetjenesten. Dette er selvsagt et veldig viktig arbeid som påvirker vår drift direkte, men jeg tror det vil være svært nyttig for sykehusene, og alle våre leverandører, å se den samlede oversikt. Dette blir løpende arbeide gjennom høsten.

Forsyningssenteret i Helse Sør-Øst.

Forsyningssenteret i Helse Sør-Øst, som jeg har jobbet med å utvikle siden 2009, virker også å være veldig klar for høsten. De hadde offisiell åpning av på Berger denne uken.

Jeg husker godt diskusjonene internt om hvordan dette burde bli, og jeg er glad for at Onemed services ser ut til å overgå forventningene. I alle fall i forhold til flott lagerbygg.

Sammen med Marianne Mengkrogen, ansvarlig for Forsyningssenteret.

Det er når de skal i full drift nå i høst de får vist hva de kan. Lykke til!

Til uken er det som sagt mye som skjer, med planlegging av høsten, legemiddelseminar i Stavanger, og styremøte i Trondheim på fredag. Fra våre nye kontorer i Trondheim ser vi vel nesten Lerkendal, så det er på sin plass å håpe på en god fotballhøst også, lykke til Rosenborg!

Ha en fin uke!