Close

29/10/2016

«Et kompetansehus»

Les ukas blogg fra administrerende direktør i Sykehusinnkjøp HF.

Denne uken vil jeg takke Vadsø. Jeg vil takke ordfører, formannskap og ansatte i HINAS for det engasjementet det er for Sykehusinnkjøp HF.

ansatte-2

Silje Jakola-Fjeld, Lill-Johanne Eliseussen og Aida Duron Pedersen var blant medarbeiderne i Vadsø som deltok på markeringa.

Onsdag var det, som mange vet, offisiell markering av virksomhetsoverdragelsen av HINAS til Sykehusinnkjøp HF, og byen visste å sette pris på det som har vært, det som er, og det som skal bli. Hovedkontoret i Sykehusinnkjøp HF står støtt i et slikt positivt miljø, og det er jeg takknemlig for. Se mer om markeringa her!

Ordfører Hans-Jacob Bønå i Vadsø brukte et begrep jeg har tatt til meg og adoptert når han snakket om innkjøpsmiljøet i Vadsø.

«Et kompetansehus», kalte han det.

ansatte

John-Christian Lervik, Trond Skorstad, Tor Einar Løkke Pedersen og Ole-Magne Kleven var også med på å markere at vi snart samles i et felles kompetansehus. 

Jeg er stolt over det kompetansehuset som er skapt i Finnmark, og som nå innlemmes i Sykehusinnkjøp HF.

Jeg ser frem til å samle flere kompetansemiljø rundt om i Norges land, under samme tak, i det som blir Norges kompetansehus for innkjøp innen spesialisthelsetjenesten.

Til våren skal vi ha en felles kick-off for dette samlede kompetansehus, en felles markering for alle ansatte når virksomhetsoverdragelsene er gjennomført. Ut fra hva vi opplevde i Vadsø denne uken er det virkelig noe å se fram til!

Det har ikke bare vært taler, bløtkake og boblebrus denne uken. Det jobbes hardt for å forberede Sykehusinnkjøp HF på storinnrykk i desember. Avtale er inngått for både regnskapstjenester og lønnstjenester, og det jobbes hardt nå for å få alt opp å gå. Det går veldig bra.

Det har den siste måneden dessuten vært gjort en gjennomgang av behov for IKT-infrastruktur. Vi får levert en rapport på dette allerede mandag, og skal førstkommende uke velge retning for dette. Det blir spennende.

Men det som for min del blir høydepunktet neste uke vil nok være å gå inn dørene i Kompetansehuset i Vadsø og starte reisen i Sykehusinnkjøp HF sammen med alle de ansatte der.

God helg!