Close

14/05/2017

Et utgangspunkt

Les ukas blogg fra administrerende direktør Kjetil M. Istad.

Lagbilde må man ha! Her før start.

Vi har en baseline, en måling som vil være utgangspunkt for fremtidige målinger om hvorvidt vi har blitt bedre eller dårligere. Vårt lag i Sykehusinnkjøp løp Holmenkollstafetten på 1 time og 27 minutter! Dette er vi veldig fornøyde med, men forventer selvsagt at dette skal slås til neste år. Vi vet nå sånn cirka hvor gode vi er akkurat nå, og under middagen var der stor enighet om at vi nok skulle klare å forbedre dette.

Treningen starter nå. For meg var det viktig å delta på dette flotte arrangementet sammen med medarbeidere fra det ganske land. Idrett er en fin måte å sosialisere og bli kjent på, og det vekker et lite konkurranseinstinkt i oss som jeg synes er bare sunt.

Målinger gir en pekepinn på hvor god en er i øyeblikket, og i hvilken utvikling man er, hvis man kan måle over tid. Innføring av målinger som gir mening, som sier noe om hvor gode vi er, og hvor mye vi forbedrer oss, er et spennende område som jeg mener vi må forsterke og utvikle.

Mange hadde tatt turen til Drammen for å markere virksomhetsoverdragelsen.

Hyggelig samling i sør-øst, der vi markerte virksomehetsoverdragelser fra regionen.

I stedet for å synse om hvor flinke vi er, gir det nok større verdi å basere oss på en mer faktabasert tilnærming som analyser og målinger kan gi oss.

Vi feiret denne uken også at vi fikk nye kollegaer med på laget. Det var stor stemning i Drammen når vi tok imot 34 nye medarbeidere i divisjon sør-øst. Våre nye kollegaer har sine arbeidsplasser i nærheten av et sykehus i region sør-øst. Vi har nå på plass mannskap ved nesten alle norske helseforetak!

Vår mann Vanjeet på ankeretappen inne på Bislett.

Med fullt lag er det nå bare fremover som gjelder. 1 time og 27 minutter står for fall, samtidig som vi skrider til verket med å forbedre også alle våre andre mål.

Ønsker alle en god 17.mai!