Close

30/10/2017

Glede

Les ukas blogg fra administrerende direktør Kjetil Istad. 

De ansatte i Sykehusinnkjøp HF møttes i forrige uke på Sundvolden.

De ansatte i Sykehusinnkjøp HF møttes i forrige uke på Sundvolden.

Smil og godt humør gjør noe med en. Det gir masse positiv energi, og det gir tro fremfor tvil. Denne uken fikk jeg kjenne på hva glede gjør med meg. Vi hadde vår første felles samling for alle i Sykehusinnkjøp HF, og jeg gikk hele tiden med et smil om munnen. Jeg var rett og slett oppstemt og glad, villig til å ta et steg lenger for denne herlige gjengen.

Et godt planlagt opplegg, innsiktsfulle og energiske innlegg, og ansatte som fikk samsnakke seg med kollegaer andre steder i foretaket, var med på å sette stemningen. Jeg fikk en virkelig god følelse for at Sykehusinnkjøp HF skal lykkes. Den følelsen håper jeg flere følte på vei hjem. Vincerò! Den følelsen må være der for at vi skal lykkes å levere de beste innkjøpstjenester som vil sette sykehusene enda bedre i stand til å levere den beste behandling for pasienten.

Kjetil Istad under arrangementet på Sundvolden.

Kjetil Istad under arrangementet på Sundvolden.

Til uken blir første uke på 2 måneder uten reising. Men jeg må nok bruke noe av uken hjemme med barn med over 39 i feber. Det er kanskje ikke så mye glede i akkurat det, men sannelig gleder jeg meg til de blir frisk igjen!

God feberfri uke!