Close

18/12/2017

Hektisk førjulstid

Les ukas blogg fra Kjetil M. Istad.

Det er rart med det, men tiden før ferier og helligdager er som regel ganske så hektisk. Spesielt i julen. Det skjer mye på mange fronter, og det er viktig å være tilstede når det skjer.

Vi fikk gjennomført vårt siste heldags ledermøte forrige uke, og jeg føler vel at vi har god kontroll på det meste nå som vi nærmer oss et nytt år. Vi er i alle fall langt foran i forhold til hvordan jeg følte det for ett år siden. Da stod vi midt oppe i virksomhetsoverdragelser og masse nytt. Nå er der en helt annen ro å spore.

Jeg opplevde det også med tillitsvalgte denne uken. Vi er blitt bedre kjent, og vi ble faktisk enige om at vi ikke trengte fullt så mange møter neste år som vi har hatt i høst. Det lover godt, synes jeg.

Onsdag var det Luciafeiring, og deretter anskaffelseskonferanse for legemidler. Barnehagen var full av høytidsstemte vokse og barn, det var en flott start på dagen, før jeg hadde gleden av å åpne konferansen. Legemidler går på dette området litt foran. Vi skal ha tilsvarende konferanse for flere innkjøpskategorier i mars. Det kommer vi tilbake til.

Uken ble avsluttet ved våre kontorer i Drammen. Der fikk vi blant annet gjennomført et møte med Medtek Norge. Trond Dahl Hansen avslutter nå som leder for denne organisasjonen. Trond har jeg samarbeidet med i mange år, og jeg er imponert at han og Medtek Norge har klart å holde et slikt positivt fokus på samarbeid og dialog. Det tar vi med oss videre!

Denne uken gleder jeg meg virkelig til… julaften! Ha en fin uke!