28/08/2017

Her kan du følge LIS-anbudseminaret

Sykehusinnkjøp HF direkteoverfører for første gang et av divisjon legemidlers anbudseminarer på nett.

28. til 3o. august arrangerer Sykehusinnkjøp HF divisjon legemidler anbudsseminar i Stavanger, for farmasøytiske spesialpreparater.

For de som ikke har mulighet til å være i Stavanger for å følge seminaret, kan man altså følge det her på våre nettsider. Programmet fra tirsdag og onsdag blir med to unntak videooverført, og seminaret forøvrig kan du i sin helhet se i videorutene under. Ved å trykke på tidskodene kommer du rett til hvert enkelt foredrag.

Sendeplan onsdag:

• Kunstnerisk innslag, ved sopran Inger Torill Søyland Narvesen
  • 10:40 Nytt fra Statens legemiddelverk, ved Steinar Madsen
  • 1:11:45 Antibiotika og beredskap, ved Karianne Johansen (FHI)
  • 2:29:25 Legemidler og miljø, utslipp til vann, miljøbelastning i forhold til produksjon, ved Merete Grung, NIVA.
  • 4:28:35 Mangelsenter OUS, status for leveringsvansker, ved Per Wiik Johansen
  • 4:55:00 Legemiddelstrategi ved OUS, ved Anne Markestad
  • 5:09:40 Innføring av elektronisk kurve i Helse Vest – erfaringer fra apotekperspektiv og kliniker, ved Ragna Strømman /Svein Joar Johnsen, Sjukehusapoteka Vest, SUS, KULE- prosjektet, Helse Vest IKT