Close

26/06/2017

I sammen

Her er ukas blogg fra administrerende direktør Kjetil M. Istad.

Kjetil Istad og Cathrine Moen Fuhre Jensen på ledermøte i Vadsø.

Kjetil Istad og Cathrine Moen Fuhre på ledermøte i Vadsø.

Etter mye hard jobbing var det denne uken på tide å ha fokus på å være sammen. Ledergruppen startet uken i Vadsø hvor vi fokuserte på to faglige saker, og en sosial. Vi startet med en workshop om prosessen vi skal gjennom fra høsten, som innebærer å se på vår organisasjon, og finne ut hvordan vi vil ha den. En veldig god diskusjon som satt oss godt i stand til å begynne arbeidet med dette over sommeren. En tilsvarende viktig sak, var diskusjon rundt hvordan vi skal etablere en felles anskaffelsesplan utover høsten. Som et foretak, må vi ha en felles plan på plass. Det er forventet av eiere, av sykehusene, av våre leverandørene, og ikke minst fra oss selv. Også her mener jeg vi kom godt i gang, og jeg er sikker på at arbeidet gjennom høsten vil lede frem til en tydelig plan for vår drift i 2018.

Men det viktigste jeg opplevde på vår samling over to dager, var muligheten til å være sammen, prate sammen om andre ting enn jobb, og ikke minst le sammen! En ledergruppe er gjerne opptatt av seriøse, alvorlige ting, og det skal den selvsagt være. Men for at en ledergruppe skal fungere, så tror jeg at humør, glede og latter gjør underverker. Latter i midnattsol (selv om det var overskyet), i et nedlagt bedehus med høyt under taket, kommer ikke jeg til å glemme.

Fra feiringen av frigjøringsdagen.

Fra feiringen av frigjøringsdagen.

Torsdag var vi invitert til feiring av frigjøringsdagen i den amerikanske ambassade. Det var en invitasjon en gammel utvekslingsstudent til USA takket ja til med stor glede. USA kan lage «party» og det gjorde de virkelig til gangs i Villa Otium. Flott arrangement med mange hyggelige mennesker som nøt å være sammen.

Til uken gleder jeg meg til å reise en tur til Ålesund. Der skal vi delta på seminar om bekjempelse av antibiotikaresistens. Dette er et svært viktig tema som innkjøpsfunksjonen kan bidra til å påvirke i positiv retning tror vi. Torsdag blir det dialogmøte i Næringsdepartementet rundt temaet innovative anskaffelser i helsesektoren. Det blir en spennende uke!