Close

09/02/2018

Kaffe, nye bekjentskaper og påmeldingsfrist til Dialogkonferansen 2018

Blogg fra administrerende direktør Kjetil M. Istad.

Det er så mye som skjer om dagen, og da er det veldig fint å få sitte ned og spise lunsj eller ta en kopp kaffe med medarbeidere i foretaket. Det er i slike samtaler både store og små ting kommer frem, samtidig som man møter hverandre som mennesker. Jeg setter virkelig pris på slike møter, og jeg tror jobb blir lettere å håndtere. Denne uken fikk jeg flere slike muligheter.

Uken startet i Vadsø med fokus på ledersamtaler, men også andre spennende ting som blant annet konstituering av arbeidsdsmiljøutvalget (AMU). Da er vi i gang med denne viktige møteplassen mellom arbeidsgiver og arbeidstaker.

Fokus på arbeidsmiljøet er selvsagt avgjørende i et ungt foretak som vårt, som skal endre seg i tiden fremover.

Senere i uken deltok jeg på en fagsamling i Trondheim, der risikometodikk med tanke på anskaffelser var på planen. Ikke dumt å bruke kompetanse vi har rekruttert fra oljesektoren til å bidra til risikoarbeid. Det blir spennende å se utviklingen av dette området, som jeg ikke opplever har vært svært fremtredende i offentlige anskaffelser tidligere.

Det var en god uke for å treffe egne medarbeidere, men også en god uke for nye bekjentskaper. Innenfor legemiddelområdet er der mange aktører, og en av de viktigste er Statens legemiddelverk. Møtet med toppledelsen der gav meg god grunn til å være optimistisk for fremtiden, da denne gruppen virkelig er dedikert og ønsker samarbeid der det er naturlig.

Bent Høie besøkte Sykehusinnkjøp i Vadsø våren 2017. Nå skal vi ta imot ham på Dialogkonferansen 2018!

Tiden går veldig fort. Mørketiden er over og våren ligger og lurer bak snøkaoset. Det er nå mindre enn en måned til Dialogkonferansen vi arrangerer i mars.

Det er gledelig at den har fått så stor oppslutning blant leverandørene, snart 250 påmeldte.

Den har også fått oppslutning fra myndighetene, da både helse- og omsorgsminister Bent Høie og leder for Beslutningsforum Lars Vorland vil bidra med innlegg. Det er fortsatt plass til å delta, så ta en titt på program og meld dere på ved å trykke her.

NB: Påmeldingsfristen er i dag, fredag!

Til uken ser jeg frem til diskusjoner rundt strategiutvikling på legemidler, samt møte med flere helseledere i Trondheim.

God helg!