21/09/2017

Mange nye på plass i Sykehusinnkjøp

Denne uka er hele 24 nyansatte fra alle Sykehusinnkjøp sine divisjoner samlet i Vadsø. Der skal de bli kjent med hverandre og med selskapet.

24 nye ansatte fra hele landet besøkte denne uka hovedkontoret til Sykehusinnkjøp i Vadsø.

​Onsdag og torsdag denne uka har det vært arrangert samling for nyansatte på Sykehusinnkjøp sitt hovedkontor i Vadsø.

Gjennom å treffes på tvers av divisjonene på denne måten, får nykommerne en mulighet til å bli kjent med hele Sykehusinnkjøp, ikke bare sin egen divisjon.

– Jeg synes dette er en veldig god velkomst i selskapet. I tillegg er det jo spennende å få ta en tur helt øst i Norge, sier Håvard Ness, som nylig har begynt som innkjøpsrådgiver i divisjon Midt-Norge.

Også sier Aina Vogt, som ny innkjøpsrådgiver i divisjon vest, synes turen nordover har vært nyttig.

– Det kjempespennende å få se hovedkontoret og få treffe de menneskene jeg ofte har noe å gjøre med her. Med at vi drar på en slik samling får vi jo også muligheten til å knytte kontakter og veksle erfaringer med våre kolleger i de andre divisjonene. Med dette får jo vi nye et lite fortrinn før alle treffes på kick-off i oktober, sier hun.

Mange nye i flere divisjoner

Den største troppen kom fra divisjon legemidler, om stilte med hele syv nyansatte på samlingen. Divisjonen har nylig fått en rekke nye arbeidsoppgaver, og har derfor blitt betydelig oppbemannet i løpet av sommeren.

I de andre divisjonene kommer de nye inn og erstatter folk som har sluttet i Sykehusinnkjøp i løpet av det siste året, utenom i divisjon Midt-Norge, som også har to nyopprettede stillinger.

– Vi har fått på plass nye, dyktige medarbeidere i alle divisjoner. Det er godt å se at Sykehusinnkjøp HF er en attraktiv arbeidsplass, som tiltrekker seg mange gode kandidater når vi lyser ut stillinger, sier Kjetil Istad, som er administrerende direktør i Sykehusinnkjøp HF.

I løpet av det to dagene på hovedkontoret i Vadsø har deltagerne et tettpakket program. Dag en startet med en kort innføring om Sykehusinnkjøp og om veien videre for selskapet.

Videre får de nyansatte en orientering om oppgavene staben i selskapet gjør, i tillegg til en praktisk opplæring i flere av verktøyene de vil trenge i jobben videre i selskapet.

Vil tilbake i fiskesesongen

For mange av deltagerne er dette også deres første tur til Finnmark, og den første dagen ble derfor avsluttet med en guidet tur i Vadsø-området.

Og enkelte av de som tok turen nordover, kommer gjerne igjen, gjerne på en spesiell tid på året.

– Jeg hører at det bare er to mil herfra til Vestre Jakobselv, så vi får prøve å legge et møte hit i laksefiskesesongen, sier nyansatt seniorrådgiver i divisjon legemidler, Pål Rydstrøm.

De nyansatte hadde et tett program gjennom to dager i Vadsø.

One Comment on “Mange nye på plass i Sykehusinnkjøp

[…] Mange nye på plass i Sykehusinnkjøp […]