Close

08/01/2018

Nyttårsforsett, samarbeid og oppstartsmodus

Les årets første blogg fra administrerende direktør, Kjetil M. Istad.

Det var fint med litt julefred. For min del bestod julen av hyggelig samvær med nærmeste familie, masse god mat, snø, ski og selvsagt litt syke barn. Alt i alt en virkelig fin og rolig feiring.

Nyttårsforsett: Bare 2 kopper kaffe om dagen.

Det var fint med ferie, men det var også fint å komme i gang igjen med jobb denne uken. Øret er fortsatt varmt av alle telefonsamtalene i starten av uken. Litt lei av å rydde i e-poster blir en også.

Denne uken fikk vi brukt på en god start på et særdeles viktig samarbeid: Samarbeidet med våre tillitsvalgte.

For første gang samlet vi alle våre tillitsvalgte, og vi fikk en meget god gjennomgang av hvordan samarbeidet mellom arbeidsgiver og arbeidstaker i det offentlige fungerer. Det var Spekter som stod for dette opplegget, og alle var enige om at det var et profesjonelt og godt arrangement. Innholdet vi ble presentert er godt forankret mot de ulike arbeidstakerorganisasjonene, så vi var på solid og trygg grunn.

For oss er det viktig å ha fokus på dette samarbeidet.I en organisasjon som er relativt ung, som skal gjennom et hovedoppgjør samme året som vi begir oss inn på et omstilling- og utviklingsprosjekt, er det selvsagt avgjørende at ledelse og ansatte går i takt. I en kompetanseorganisasjon som vi er, er det en selvfølge å samarbeide med tillitsvalgte og lytte til de som jo er stemmen til alle våre kompetente medarbeidere.

Til uken er vi vel fortsatt i en slags oppstartsmodus, men jeg ser spesielt frem til videre arbeid med ledergruppeutvikling.

å da er vi gang. 2018 blir et veldig spennende år! Et år som ansatte og ledelse i Sykehusinnkjøp HF skal møte sammen.

Ha en god uke!