23/01/2018

Påmelding til dialogkonferansen 2018 er åpnet

Sykehusinnkjøp HF ønsker hjertelig velkommen til to dager med dialog!

På dialogkonferansen vil vi presentere våre anskaffelsesplaner, og du vil bli bedre kjent med Sykehusinnkjøp.

Kategoriene man har valgt ut for årets dialogkonferanse er legemidler, medisinske forbruksvarer (MFV), kirurgiske produkter (KIR), laboratorieprodukter og –utstyr (LAB), medisinsk teknisk utstyr (MTU) og bygg- og eiendomsdrift.

Påmeldingslenke

Dialogkonferansen har en egen nettside, der du også vil finne påmeldingslenke. Denne nettsiden finner du her. Merk at påmeldinga gjelder kun for leverandører.

Dersom du sitter på mobil, må du velge menysymbolet for å få fram skjema for påmelding.

Ved siden av plenumssamling og parallellsesjoner, vil det også bli 30 minutters en-til-en møter mellom leverandører og Sykehusinnkjøp. Alle påmeldte vil i god tid før konferansen få tilsendt en lenke til en ny påmeldingsside for speeddatingen, hvor man legger inn ønsker om hvem du vil møte.

OBS: Ny påmeldingsfrist er 7.  februar!

Vi håper å se deg på konferansen, vel møtt!

One Comment on “Påmelding til dialogkonferansen 2018 er åpnet

[…] Dialogkonferansen arrangeres 6. og 7.  mars. Du kan lese mer om konferansen ved å klikke på denne lenka. […]

Comments are closed.