Close

12/06/2017

Samarbeid, styremøte og statsminister

Les ukas blogg fra administrerende direktør Kjetil M. Istad.

«Dere er viktige for oss» har jeg tidligere nevnt at ledelsen i de regionale helseforetakene uttalte i forhold til de felleseide helseforetakene. Denne uken snudde jeg meg rundt og sa det samme til en del av vårt leverandørmarked.

Sammen med administrerende direktør Trond Dahl Hansen i MedTek Norge.

Medtek Norge avholdt sitt årsmøte denne uken, og jeg hadde gleden av å få en time til rådighet til å informere og forberede leverandørene her på hva Sykehusinnkjøp HF er og vil bli. At leverandørene er viktige for helsevesenet bør ikke være noen overraskelse for noen. Uten varer og tjenester fra markedet vil norske sykehus ikke kunne fungere. Både leverandørene og innkjøpsfunksjonen er viktige og nødvendige tannhjul for at hele maskineriet som leverer pasientbehandling i Norge går rundt.

For at innkjøpsfunksjonen skal kunne gjøre sin jobb, er vi avhengig av et samarbeid med markedet, slik at vi er i stand til å gjennomføre de beste, mest nyutviklende konkurranser som mulig. Så jeg sier det igjen: «våre leverandører er viktige for oss!»

Uken før styremøter er gjerne litt hektisk for å ferdigstille alle saker. Det er mange dokumenter som skal legges frem som er viktige for hvordan foretaket skal utvikle seg. Der er veldig mange som er involvert i lage disse sakene så gode som mulig, og til alle de som har jobbet med denne rundes styresaker: dere er viktige for meg og for foretaket!

Til uken er det som sagt styremøte, det er på fredag. Se styresaker her. Men før vi kommer så langt er det oss en stor glede å ta imot statsministeren på besøk i Vadsø. Ikke så rent lite viktig det heller.

One Comment on “Samarbeid, styremøte og statsminister

[…] Les Kjetil Istads blogginnlegg her (og abonnér på nyheter fra Sykehusinnkjøp) […]

Comments are closed.