20/12/2017

Sykehusinnkjøp arrangerer dialogkonferanse for leverandører

Ny møteplass, der Sykehusinnkjøps anskaffelsplan for 2018 presenteres.

Vi ser at leverandørene har vist stor interesse for en slik plan. Vi ønsker nå å skape en møteplass mellom Sykehusinnkjøp og leverandører, og ser gjerne at dette blir et årlig arrangement, sier administrerende direktør Kjetil M. Istad i Sykehusinnkjøp.

Kategoribasert

Konferansen vil avholdes på «Kuben» ved Clarionhotellet ved Gardermoen 6. og 7. mars 2018. Hotellet rommer 600 personer.

På dialogkonferansen er ønsket å kunne presentere både temaer i plenum, men også kategoribasert.

– På den måten kan leverandørene får velge parallellseminarer i de kategorier de er interessert i, sier Istad.

Hvilke kategorier som plukkes ut til den første konferansen, avgjøres i januar.

Én-til-én-møter

Man planlegger også en-til-en møter mellom ansatte i Sykehusinnkjøp og leverandører.

– Her kan en innkjøper eller prosjektleder få høre om de siste innovasjonene på markedet direkte fra leverandør, og leverandørene kan få møte en i Sykehusinnkjøp som kan svare opp nettopp det man lurer på. Dette vil vi komme tilbake til, sier han.

Konferansen planlegges av innkjøpsdirektør Ole-Magne Kleven i Sykehusinnkjøps divisjon nasjonale tjenester og Grete Solli fra divisjon sør-øst. En slik komité vil straks suppleres med medarbeidere fra alle divisjoner, som så vil delta i programarbeidet og planleggingen framover.

Ytterligere informasjon om innhold og påmelding kommer på nyåret.