Close

11/12/2017

Utvikling, intervjuer og lederskap på alle plan

Les ukas blogg fra administrerende direktør Kjetil M. Istad.

Denne uken startet på Gardermoen hvor vi hadde samling for ledergruppeutvikling. Trenger vi det da? Jeg tror kanskje spesielt det er viktig med fokus på ledelse og ledergruppeutvikling når en står foran endringer.

Sykehusinnkjøp HF står foran noen spennende endringer i året som kommer, og vi som ledelse forsøker å være så godt forberedt vi kan. Vi ble blant annet utfordret på hva ledergruppens formål skal være, og på hvordan vi ønsker å ha det som gruppe. For meg var dette en god investering, og dette er noe vi skal følge opp frem mot sommeren.

Gjennom uken var fokuset på forberedelse til gjennomføring av planen vi la for omstilling og utvikling mot kategoribasert innkjøp, og intervjuer for stillinger vi har lyst ut. Alt dette for å forberede oss på det nye året.

Slutten av uken ble tilbrakt ved hovedkontoret, eller en flyreise innom de fleste flyplasser i Nord-Norge, i sterk vind, tåke og snø. Var bare glad jeg kom frem til slutt.

Og vel fremme ventet et hyggelig julebord, med meget sterke underholdningsinnslag presentert av de ansatte selv.

Noen ganger er ledelse ikke annet enn å være med, le og ha det gøy. Det gjelder å nyte det når en kan!

Denne uken har vi årets siste ledermøte, og  vi skal presentere anskaffelsesplanen på legemidler for industrien.

Sist men ikke minst skal jeg ta med eldstemann på Star Wars-premiere. Viktig å holde et tydelig lederskap i hjemmet også…

Ha en god uke!