Anbudsseminar Hepatitt B og C

Konferanse , 09.01.2019

9. januar 2019 arrangerer Sykehusinnkjøp HF helseforetakenes Hepatitt - seminar i Oslo.

LIS hepatitt spesialistgruppe har gleden av å invitere til Hepatitt seminar 9. januar i Oslo.

Bli med på en faglig diskusjon rundt hepatitt behandling.

Meld deg på her.

Foreløpig program

Møteleder: Kristian Bjøro

Kl 10.00:

• Velkommen ved administrerende direktør Kjetil Istad, Sykehusinnkjøp HF
  • Aktuelt fra Sykehusinnkjøp HF, Aktuelt fra LIS. Rådgiver Anne Helen Ognøy, Sykehusinnkjøp, divisjon legemidler (LIS)
  • Hepatitt på Island.  Professor Magnus Gottfredsson, National University Hospital of Iceland, Reykjavík

Pause

• Strategi for utrydding av HCV?  Helse og omsorgsdepartementet
  •  HCV handlingsplan i Oslo. Lege Kjersti Ulstein, Oslo kommune
  • NHS model for hepatitis C tender. Professor Graham Foster, Hepatology at Queen Mary University of London and the clinical lead for hepatology at Barts Health

Kl 13.00: Paneldiscussion – erradication of HCV

Kl 13.30: Lunsj

Kl 14:30:

• Real life experience – Zepatier – Resultater HCV.  Overlege Rafael Alexander Modahl Leiva, Helse Bergen HF
  • Hepatitt bussen.  Daglig leder Ronny Bjørnstad, proLAR
  • Resistenstesting ved HCV. Professor emeritus Tore Jarl Gutteberg, UNN

Pause

Kl 15.40: SLS databasen. Rådgiver Aase-Britt Holmboe, Sykehusinnkjøp HF, divisjon legemidler (LIS)

Kl 16.00: Anbefalinger for avtaleperiode 1.2.2018 – 31.1.2020.  LIS Hepatitt spesialistgruppe

Kl. 17.00: Avslutning

Målgruppe for seminaret

Ledere, medisinskfaglig ansvarlig i avdelinger, leger og helsepersonell fra infeksjon og gastroenterologiske avdelinger, legemiddel komitéer, LIS-kontakter, fagdirektører og andre representanter fra helseforetak med interesse for fagområdet og private spesialister med regionale avtaler.

Pasientorganisasjon med en deltager.
Tilbydere med 1-2 deltakere hver. Tilbydere er velkommen til å delta t.o.m ISF foredrag.
Det er begrenset antall plasser, og ansatte i helseforetak vil bli prioritert.

Kostnader

Seminaret blir dekket for helseforetaksansatte over budsjettet for Sykehusinnkjøp HF, divisjon legemidler. Reisekostnader dekkes av den enkelte deltager. Kostnad for tilbydere og pasientorganisasjon vil være ca. kr 1500,-. Fakturaadresse oppgis ved påmelding. Faktura blir sendt.

09.01.2019

Meld deg på her