Gjelder for Nordlandssykehuset HF

Båtberedskap, NLSH HF

Avtalen gjelder fra 1. juli 2021 til 30. juni 2023, med mulighet for forlengelse inntil to år.

Avtalen omfatter leveranse av Akutt medisinsk beredskapstjeneste ifm. akutt- og hasteoppdrag i områder uten veifast kommunikasjon for Nordlandssykehuset HF, og omfatter​ følgende områder: Myre, Svolvær, Bodø og Vestre Lofoten

Hvem​​ er leverandører?​

Redningsselskapet (RS) 
Kontaktperson: Harald Lone
Telefon: 47994709
Epost: harald.lone@rs.no​​​

Produkter på avtale

​Tjenesten er en supplerende akutt medisinsk beredskap og omfatter akutt- og hastetransport av ambulansepersonell og pasienter når den lokale primærresursen for pasienter ikke kan benyttes.​

Fordi fartøyene ikke anses som ambulansebåter blir det i hvert enkelt tilfelle vurdert om kompetent personell og andre medisinske ressurser må følge fartøyet på oppdraget, for å tilfredsstille kravet om forsvarlig helsetjeneste. Ambulansepersonell tar i tillegg med nødvendig utstyr. Når Redningsskøyta skal utføre selve pasienttransporten vil konkret forsvarlighetsvurdering bli foretatt i det enkelte tilfelle.

Oppdragsvolumet er statistisk sett svært begrenset og i størrelsesorden ca. 10 stk/år. Oppdragsgiver anslår at et enkeltoppdrag der båttransport benyttes gjennomsnittlig vil ta ca 3 timer å gjennomføre.

​Kontaktpersoner helseforetak

Nordlandssykehuset HF​

​​Kontaktperson: Harald Stordahl, klinikksjef prehospital klinikk
Telefon: 75534646/97617033
Epost: harald.stordahl@nordlandssykehuset.no​​

​​​​​​Dokumenter

Driftsavtale fås ved henvendelse til Sykehusinnkjøp HF.
avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no​​

Slik brukes avtalen

Alle oppdrag rekvireres etter faglig vurdering av AMK eller ut ifra de behov, som til en hver tid kan oppstå, og fra hvilke fartøy som er nærmest i området.​

Innlogging for brukere og leverandører

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Logg inn (innkjøpsportalen)

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (leverandørstatistikk)


Spørsmål eller avvik

Avvik eller reklamasjoner på avtalen registreres i Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen finner du her.

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik. Forespørsel sendes til leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no

Har du spørsmål om bruk av avtalen, anmodning om endringer eller andre tilbakemeldinger? Send epost til avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no​.

​​
Fant du det du lette etter?