DNA ekstraktor - medisinsk genetikk for Universitetssykehuset i Nord-Norge HF

Avtalen gjelder for Universitetssykehuset Nord-Norge HF

Avtalen gjelder fra1. oktober 2019 til 1. oktober 2028 med mulighet for prolongering i inntil 1 + 1 år.

Avtalen gjelder leveranse av DNA ekstraktor med instrumentspesifikke forbruksvarer i instrumentets levetid på 9 år. Avtalen er inngått mellom Universitetssykehuset Nord-Norge og LBH Advanced Bioservices AB.

Hvem er leverandører?

LBH Advanced Bioservices AB

Kontaktperson: Stefan Bergqvist
Telefon: +46 707 99 89 78

Produkter på avtale

Instrumentspesifikke reagenser.

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Ove Marius Helø

Fagansvarlig avtaleforvaltning
ove.heloe@sykehusinnkjop.no

Kontaktpersoner helseforetak

Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Kontaktperson: Monica Lundberg

epost: monica.lundberg@unn.no

Slik brukes avtalen

Universitetssykehuset Nord-Norge HF, ved avdeling for medisinsk genetikk bestiller forbruksvarer etter behov i hele avtaleperioden

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Spørsmål eller avvik

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Ønsker du å melde avvik på avtaler? Send e-post til avvik.dn@sykehusinnkjop.no.