Drift av parkeringstjenester - UNN Tromsø

Avtalen gjelder fra 30. april 2019 til 29. april 2022, med mulighet for prolongering i inntil 1 år til.
Avtalen gjelder levering av drift av parkeringstjenester UNN Tromsø, og omfatter offentlig tilgjengelig parkering (parkering for besøkende) i Breivika og Åsgård.

Hvem er leverandører?

Apcoa Parking Norway AS (tidligere Europark)

Kontaktperson: Marcus Steinsvåg

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Olaug Fjellseth

avtaleforvalter
avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no

Kontaktpersoner helseforetak

Jonny Svendsen

Slik brukes avtalen

Avtalen administreres av seksjonsleder teknisk seksjon UNN Tromsø.

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Logg inn (innkjøpsportalen)

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (leverandørstatistikk)

Spørsmål eller avvik

Avvik eller reklamasjoner på avtalen registreres i Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen finner du her.

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik. Forespørsel sendes til leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no