Drift av parkeringstjenester - UNN Tromsø

Avtalen gjelder fra 30.april.2019 til 29. april 2021, med mulighet for prolongering i inntil 2 år.
Avtalen gjelder levering av drift av parkeringstjenester UNN Tromsø, og omfatter offentlig tilgjengelig parkering (besøksparkering) i Breivika og Åsgård.

Hvem er leverandører?

Apcoa Parking Norway AS (tidligere Europark) er valgt som leverandør.

Kontaktperson:

Marcus Steinsvåg

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Veronika Kristin Steensen

Avtaleforvalter
veronika.kristin.steensen@sykehusinnkjop.no

Kontaktpersoner helseforetak

Jonny Svendsen

Slik brukes avtalen

Avtalen administreres av seksjonsleder teknisk seksjon UNN Tromsø.

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Spørsmål eller avvik

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Ønsker du å melde avvik på avtaler? Send e-post til avvik.dn@sykehusinnkjop.no.