Henting og levering av post - UNN HF

Gjelder for UNNs avdeling i Tromsø

Avtalen gjelder fra 1. november 2020 til 1. januar 2022, med mulighet for prolongering i inntil 2 år.

Avtalen gjelder hente- og leveringstjeneste av post mellom UNN HF (Breivika og Åsgård) og Postterminalen på Langnes. I tillegg omfattes henting hos Post i butikk på Coop Extra Stakkevollveien.

Hvem er leverandører?

Det er inngått avtale med Posten Norge AS som leverandør på dette ommrådet.

Kontaktperson: Tomas Arnesen
E-post: tomas.arnesen@bring.com
Telefon: 48144505

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Veronika Kristin Steensen

Avtaleforvalter
veronika.kristin.steensen@sykehusinnkjop.no

Kontaktpersoner helseforetak

Post- og dokumentsenteret:

Solveig Solør

Telefon: 776 26 142

Internpost:

Liv Tone Hansen

Telefon: 776 26 320

Innkjøp:

Anders Karlberg :
Telefon: 412 19 863

Slik brukes avtalen

Bestilling/levering foretas etter de til enhver tid gjeldene rutinene og i dialog mellom kontaktpersonene hos UNN HF og kontaktperson hos Posten Norge AS.

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Spørsmål eller avvik

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Ønsker du å melde avvik på avtaler? Send e-post til avvik.dn@sykehusinnkjop.no.