Levering av legemidler og handelsvarer - Helgelandssykehuset HF

Avtalen gjelder for Helgelandssykehuset HF

Avtalen gjelder fra 15.februar 2019 til 15.februar 2021, med mulighet for prolongering i 1+1 år.

Rammeavtale for levering av legemidler og handelsvarer til Helgelandssykehuset HF for sykehusene i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen.

Hvem er leverandører?

Apotek 1 Gruppen AS:
Kontaktperson: Tove Irene Bakken, salgssjef

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Ove Marius Helø

Fagansvarlig avtaleforvaltning
ove.heloe@sykehusinnkjop.no

Kontaktpersoner helseforetak

Helgelandssykehuset HF:
Kontaktperson: Trond Nilsen

Slik brukes avtalen

Apotekvarer bestilles direkte fra den enkelte avdeling i Helgelandssykehuset HF i henhold til fullmakt og intern rutine. Ved spørsmål og rådføring om bruk av avtalen kontaktes kontaktperson ved Helgelandssykehuset HF.

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Spørsmål eller avvik

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Ønsker du å melde avvik på avtaler? Send e-post til avvik.dn@sykehusinnkjop.no.