Gjelder for Helgelandssykehuset HF

Marine Diesel (MGO) - Helgelandssykehuset HF

Avtalen gjelder fra 1. april 2019 til 1. april 2022, med mulighet for prolongering i 1 år.

Avtalen gjelder drivstoff til ambulansebåttjenesten (Redningsselskapet) på Helgelandskysten.

Hvem er leverandører?

Boreal Sjø AS:
Kontaktperson: Linda Moe
Telefon: 917 71 366 / 22 66 65 00

Joker AS:
Kontaktperson: Gunnar Jürgensen

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Ove Marius Helø

Fagansvarlig avtaleforvaltning
avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no
+47 934 00 194

Kontaktpersoner helseforetak

Helgelandssykehuset HF: ​

Kontaktperson: Odd Magne Rønning

Slik brukes avtalen

Ambulansebåter på avtale fyller drivstoff med drivstoffkort utstedt av leverandør.

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Logg inn (innkjøpsportalen)

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (leverandørstatistikk)

Spørsmål eller avvik

Avvik eller reklamasjoner på avtalen registreres i Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen finner du her.

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik. Forespørsel sendes til leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no