Marine Diesel (MGO) - Helgelandssykehuset HF

Gjelder for Helgelandssykehuset HF

Avtalen gjelder fra 1.april 2019 til 1.april 2021, med mulighet for prolongering i 1+1 år.

Avtalen gjelder drivstoff til ambulansebåttjenesten (Redningsselskapet) på Helgelandskysten.

Hvem er leverandører?

Boreal Sjø AS:
Kontaktperson: Linda Moe
Telefon: 917 71 366 / 22 66 65 00

Joker AS:
Kontaktperson: Gunnar Jürgensen

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Ove Marius Helø

Fagansvarlig avtaleforvaltning
ove.heloe@sykehusinnkjop.no

Kontaktpersoner helseforetak

Helgelandssykehuset HF:

Kontaktperson: Jan Gunnar Larsen

Kontaktperson: Odd Magne Rønning

Slik brukes avtalen

Ambulansebåter på avtale fyller drivstoff med drivstoffkort utstedt av leverandør.

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Spørsmål eller avvik

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Ønsker du å melde avvik på avtaler? Send e-post til avvik.dn@sykehusinnkjop.no.