Mobile vakttjenester til Helse Nord IKT

Avtalen gjelder fra 20. mai 2019 og er forlenget til 20. mai 2022, med mulighet for prolongering i 1 år til.

Avtalen gjelder levering av mobile vakttjenester til Helse Nord IKT HF i Tromsø.

Leveransen omfatter mobile vakttjenester til Helse Nord IKT i Tromsø, og inkluderer mobile vakttjenester og utrykning ved alarm. Lokalene har adresse Stakkevollvegen 35.

Hvem er leverandører?

Securitas AS er valgt som leverandør.

Kontaktinformasjon: Eskil Birkeland
E-post: eskil.birkeland@securitas.no

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Olaug Fjellseth

avtaleforvalter
avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no

Kontaktpersoner helseforetak

Philippa Kristiansen
E-post: philippa.kristiansen@hnikt.no

Slik brukes avtalen

Avtalen administreres lokalt av kontaktpersoner i Helse Nord IKT HF.

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Spørsmål eller avvik

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Ønsker du å melde avvik på avtaler? Send e-post til avvik.dn@sykehusinnkjop.no.