GJELDER UNIVERSITETSSYKEHUSET I NORD-NORGE

Multifunksjons defibrillator med utstyrsavhengig forbruksmateriell, UNN HF

Avtalen gjelder fra 1. mars 2022 til 1. mars  2032.

Avtalen gjelder kjøp av multifunksjons defibrilatorer og utstyrsavhengig forbruksmateriell for Universitetssykehuset Nord-Norge HF.

Hvem er leverandører?

Medidyne
Kontaktperson: Frode Netskar
Telefon: 920 57 560
E-post: fn@medidyne.no

Produkter på avtale

Avtalen gjelder kjøp av multifunksjons defibrilatorer og utstyrsavhengig forbruksmateriell .​

Kontaktpersoner helseforetak

Universitetssykehuset i Nord-Norge
E-post: Innkjop-bestilling-UNN@unn.no

​Slik brukes avtalen

Foretakene gjør bestillinger via eget bestillingssystem opp mot valgt leverandør.
Avdelingene i foretakene finner produktene via lagerbestillingssystem eller ved å kontakte innkjøpsavdelingen​.

Prisinformasjon for a
vtalen er tilgjengelig via www.hstat.no. Tilgang til denne portalen er begrenset til ansatte ved helseforetakene. Innkjøpsseksjonen ved Helse Nord RHF delegerer tilgang, og kan kontaktes på avtaleforvaltning@helse-nord.no​

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Logg inn (innkjøpsportalen)

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (leverandørstatistikk)

Spørsmål eller avvik

Avvik eller reklamasjoner på avtalen registreres i Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen finner du her.

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik. Forespørsel sendes til leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no

Har du spørsmål om bruk av avtalen, anmodning om endringer eller andre tilbakemeldinger? Send epost til avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no​.