Avtalen gjelder for Universitetssykehuset Nord-Norge HF.

Multifunksjons- og enkle defibrillatorer for Universitetssykehuset i Nord-Norge HF

Avtalen gjelder fra 01.februar 2018 og er forlenget fram til 31. januar 2021 med mulighet for prolongering i inntil ett år til.

Avtalen gjelder leveranse av multifunksjons- og enkle defibrillatorer. Avtalen er inngått mellom kunde Universitetssykehuset Nord-Norge HF og leverandører Prometheus Medical Nordic AS og Medidyne AS.

Hvem er leverandører?

Medidyne AS.
Kontaktperson: Frode Netskar
Epost: info@medidyne.no

Prometheus Medical Nordic AS
Kontaktperson: Nils Petter Overland
Epost: nils.petter.oveland@promednor.no

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Ove Marius Helø

Fagansvarlig avtaleforvaltning
ove.heloe@sykehusinnkjop.no
+47 934 00 194

Kontaktpersoner helseforetak

Universitetssykehuset Nord-Norge HF
Kontaktperson: Anders Karlberg
Telefon: 41219863
Epost: anders.karlberg@unn.no

Driftsavtale fås ved henvendelse til Sykehusinnkjøp HF.

Slik brukes avtalen

Avtalene som er inngått innenfor hvert delområde er en eneavtale med hver leverandør. Det vil si at leverandøren har en enerett til å bli benyttet. Innkjøpsavdelingen gjør bestilling via eget bestillingssystem (Clockwork) opp mot hver enkelt leverandør. Enkelte forbruksartikler til defibrillatorene er lagret hos Sentralforsyningen, dersom ikke lagerførte produkter skal bestilles gjøres dette via Innkjøpsavdelingen.

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Spørsmål eller avvik

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Ønsker du å melde avvik på avtaler? Send e-post til avvik.dn@sykehusinnkjop.no.