Avtalen gjelder for UNN HF

Renhold på mindre lokasjoner - UNN HF Tromsø

Avtalen gjelder fra 1.november 2020 til 31.oktober 2022, med mulighet for forlengelse for 1 år til.

​Avtalen gjelder renhold ved faste intervaller på mindre lokasjoner tilknyttet UNN HF Tromsø, samt adhoc behov for renhold.

Hvem er leverandører?

Proff Rent AS

Kontaktperson: Øystein Isaksen, driftsleder
Epost:oystein@proffrent.no

Produkter på avtale

Rengjøring inkludert rengjøringsutstyr og rengjøringsmidler inkl. innvendig vindusvask.

Adhoc renhold f.eks. gulvvedlikehold, rengjøring ved ombygging av rom, rens av møbler etc. bestilles ved behov.

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Olaug Fjellseth

avtaleforvalter
avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no

Kontaktpersoner helseforetak

UNN HF

Kontaktperson: Sissel Elise Evensen, seksjonsleder ved Seksjon for renhold
Telefon: 776 69 609/ 918 84 620
Epost: sissel.elise.evensen@unn.no

Slik brukes avtalen

Renhold gjennomføres ved faste intervaller, eller ved bestilling direkte til leverandør av Seksjon for renhold, UNN HF.

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Logg inn (innkjøpsportalen)

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (leverandørstatistikk)

Spørsmål eller avvik

Avvik eller reklamasjoner på avtalen registreres i Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen finner du her.

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik. Forespørsel sendes til leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no