Renholdstjenester til Helse Nord IKT

Gjelder for Helse Nord IKT Tromsø

Avtalen gjelder fra 20. mai 2019 til 20. mai 2021, med mulighet for prolongering i inntil 2 år.

Avtalen gjelder levering av renholdstjenester i kontorlokaler på Kræmer Brygge i Tromsø.

Oppdragsgiver har ensidig rett til å forlenge avtalen for inntil 2 – to - år med 1 – ett - år av gangen. Opsjonen løses ut ved skriftlig varsel til Leverandøren, senest 3 – tre - måneder før utløpet av avtaleperioden.

Hvem er leverandører?

Proff Rent AS er valgt som leverandør

Navn: Geir Karlsen
E-post: geir@proffrent.no

Produkter på avtale

Avtalen omhandler renholdstjenester for Helse Nord IKT HF leide lokaler i Kræmer Brygge, som eies av Kræmer Eiendom AS, Stakkevollveien 33 B, 9010 Tromsø.

Kontorlokalene utgjør 4. etasjer + underetasje der garderober ligger.

Tjenesten gjelder levering av renholdstjenester med tilhørende oppgaver:
Daglig rengjøring inkludert rengjøringsutstyr og rengjøringsmidler
Rundvask av lokaler inkludert innvendig vindusvask og rens av møbler.

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Ove Marius Helø

Fagansvarlig avtaleforvaltning
ove.heloe@sykehusinnkjop.no

Kontaktpersoner helseforetak

Frank Daniel Fredriksen
E-post: frank.daniel.fredriksen@hnikt.no

Slik brukes avtalen

Helse Nord IKT, Tromsø avtaler oppstartsmøte med Proff Rent AS og bruker renholdsplan for gjennomgang av renhold og kontroll.

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Spørsmål eller avvik

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Ønsker du å melde avvik på avtaler? Send e-post til avvik.dn@sykehusinnkjop.no.