Gjelder for Helse Nord IKT Tromsø

Renholdstjenester til Helse Nord IKT

Avtalen gjelder fra 20. mai 2019 og er forlenget til 20. mai 2022, med mulighet for prolongering i 1 år til.

Avtalen gjelder levering av renholdstjenester i kontorlokaler på Kræmer Brygge i Tromsø.

Hvem er leverandører?

Proff Rent AS
Navn: Geir Karlsen

E-post: geir@proffrent.no

Produkter på avtale

Avtalen omhandler renholdstjenester for Helse Nord IKT HF leide lokaler i Kræmer Brygge, som eies av Kræmer Eiendom AS, Stakkevollveien 33 B, 9010 Tromsø.

Kontorlokalene utgjør 4. etasjer + underetasje der garderober ligger.

Tjenesten gjelder levering av renholdstjenester med tilhørende oppgaver:
Daglig rengjøring inkludert rengjøringsutstyr og rengjøringsmidler
Rundvask av lokaler inkludert innvendig vindusvask og rens av møbler.

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Olaug Fjellseth

avtaleforvalter
avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no

Kontaktpersoner helseforetak

Helse-Nord IKT
Philippa Kristiansen, HR

E-post: postmottak@hnikt.no

Slik brukes avtalen

Helse Nord IKT ved kontaktperson forvalter avtalen med leverandør.

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Logg inn (innkjøpsportalen)

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (leverandørstatistikk)

Spørsmål eller avvik

Avvik eller reklamasjoner på avtalen registreres i Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen finner du her.

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik. Forespørsel sendes til leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no