Gjelder for avdelingen i Lofoten

Vask og leie av tøy - Nordlandssykehuset HF

Avtalen gjelder fra 1.september 2019 til 31.august 2023, med mulighet for prolongering 1 år av gangen inntil 2 år.

Avtalen gjelder vask og leie av tøy til Nordlandssykehuset HF Lofoten:

• Leie og vask av tekstiler og leie av matter. Leie og vask av dyner og puter.
  • Vask av egne tekstiler (f.eks. ambulansebekledning og gardiner).
  • Lagerstyring.
  • Total transport (fra vaskeri til avtalt lokasjon, og retur).

Hvem er leverandører?

Lofoten Industri AS er valgt som leverandør

Kontaktperson: Odd-Magne Steffesen
E-post: o.m.s@lias.no

Kontaktperson Sykehusinnkjøp

Portrett

Olaug Fjellseth

avtaleforvalter
avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no

Kontaktpersoner helseforetak

Sølvi Jakobsen Lorentzen
E-post: sja001@nordlandssykehuset.no

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Logg inn (innkjøpsportalen)

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (leverandørstatistikk)

Spørsmål eller avvik

Avvik eller reklamasjoner på avtalen registreres i Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen finner du her.

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik. Forespørsel sendes til leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no