Flytjenester

Nasjonal avtale

Avtalen gjelder fra 1. april 2016 til 31. mars 2020.

​Avtalen på flytjenester gjelder både for pasientreiser og tjenestereiser.

Slik brukes avtalen

For å få tilgang til billetter med avtalebetingelse, må man for tjenestereiser benytte reisebyrået G Travel. Dersom du trenger brukertilgang, gå til avtale for reisebyråtjenester, eller kontakt innkjøpsleder i ditt foretak.

Logg inn i reisebyråets portal for å bestille billetter på avtalen, eller ta kontakt med dem på telefon.

Billettyper

Bestilling skal skje hos prioritert leverandør ved kjøp av fleksible billetter. I avtalene er det gjort en prioritering av hvilke flyselskap som skal være hovedleverandøren på hver enkel rute. Ved bestilling er det viktig å bruke den prioriterte leverandøren i størst mulig grad.

For lavprisbilletter skal billigste tilgjengelige lavprisbillett på kjøpstidspunktet kjøpes.

Hvem er leverandører?

På følgende rute er Norwegian hovedleverandør: Oslo-Bergen, Oslo-Bodø, Oslo-Kristiansand, Oslo-Ålesund, Oslo-Haugesund, Oslo-Molde, Oslo-Alta, Oslo-Bardufoss, Oslo-Svalbard, Bergen-Stavanger, Bergen-Trondheim.

På følgende ruter er SAS hovedleverandør: Oslo-Trondheim, Oslo-Tromsø, Oslo-Stavanger, Oslo-Harstad/Narvik (Evenes), Tromsø-Alta

Unntak fra rammeavtalen

For fleksible billetter

  1. Hvis prioritert leverandør ikke har kapasitet, skal høyeste ikke-prioritert leverandør benyttes.
  2.  Dersom reisen omfatter flybytte og prioritert leverandør ikke tilbyr gjennomgangsbillett, kan kunden velge å benytte høyeste ikke prioriterte leverandør som tilbyr gjennomgangsbillett (kun innsjekk av person og bagasje en gang per reise).
  3. Dersom reisen med prioritert leverandør blir svært uhensiktsmessig for kunden, (reisetidspunkt, korrespondanse med annen transport og den reisendes timeplan) kan kunden velge å benytte høyeste ikke-prioriterte leverandør.

For lavprisbilletter

Dersom reiser med billigst tilgjengelig lavprisbillett blir svært uhensiktsmessig for kunden, kan kunden velge annen lavprisbillett (reisetidspunkt, korrespondanse med annen transport og den reisendes timeplan).

Kontaktperson for avtalen

Evy Pleym

Senior prosjektleder anskaffelser
evy.pleym@sykehusinnkjop.no
+47 452 68 720

Portrett

Bergljot Mikkelsen

Avtaleforvalter
bergljot.mikkelsen@sykehusinnkjop.no
+47 905 06 012

Portrett


Vedlegg

Flytjenester rammeavtale.pdfhttps://sykehusinnkjop.no/seksjon/avtaler/Documents/Flytjenester/Flytjenester rammeavtale.pdfFlytjenester rammeavtale.pdf
Tildeling per strekning.pdfhttps://sykehusinnkjop.no/seksjon/avtaler/Documents/Flytjenester/Tildeling per strekning.pdfTildeling per strekning.pdf
Kunder tiltredelse flytjenester.pdfhttps://sykehusinnkjop.no/seksjon/avtaler/Documents/Flytjenester/Kunder tiltredelse flytjenester.pdfKunder tiltredelse flytjenester.pdf

Innlogging for brukere og leverandører

For kunder på avtalen, kan innlogging i ProWeb eller Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

 

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i Innkjøpsportalen.

 


Spørsmål eller avvik

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning@sykehusinnkjop.no.

Ønsker du å melde avvik på avtaler? Send e-post til avvik@sykehusinnkjop.no.


Nyheter og meldinger 

25. april 2108: Widerøe innfører lavprisbilletter uten bagasje

Widerøe har nå innført et nytt priskonsept som heter Eco Light. Disse billlettene er Widerøes rimeligste, men inkluderer ikke bagasje. Billettene kan bare bestillles innen Widerøes rutenett, og ikke for kombinasjonsbilletter med andre flyselskap. I bestillingsportalen til G Travel er billettene merket med at de er uten bagasje. 

11. april 2018: Samarbeid mellom Norwegian og Widerøe

Norwegian og Widerøe har inngått samarbeid, som gjør det mulig å bestille gjennomgående billetter. Samarbeidet gjelder bare lavprisbilletter, og ikke flex-billetter til avtalepris. Når du bestiller flybilletter i portalen til G-Travel vil derfor kun lavprisbilletter for kombinasjonen Widerøe/Norwegian komme frem. For reiser med Widerøe og SAS vil portalen fortsatt vise alternativene «Lavpris» og «Full Flex» .