Kurs og konferanser til sjøs

Nasjonal avtale

Avtalen gjelder fra 1. januar 2017 til 31. desember 2018.

Avtalen gjelder kurs- og konferansetjenester til sjøs.

Hvem er leverandører?

Color Line AS: Telefon: 815 00 860. E-post: salg.bedrift@colorline.no. Gjelder for Helse Nord RHF, Helse Sør-Øst RHF og Helse Midt-Norge RHF.

DFDS AS: Telefon: 21 62 10 00. E-post: salg.oslo@dfds.com. Gjelder for alle RHFene.

Fjord Line AS: Telefon 815 56 951. E-post: group@fjordline.com. Gjelder for Helse Vest RHF.

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Ved behov for mer utfyllende informasjon om avtalen kontaktes innkjøpsleder i ditt HF, eller prosjektleder hos Sykehusinnkjøp:

Evy Pleym

Senior prosjektleder anskaffelser
evy.pleym@sykehusinnkjop.no

Portrett

For kunder på avtalen, kan innlogging i ProWeb eller Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i Innkjøpsportalen.

Spørsmål eller avvik

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning@sykehusinnkjop.no.

Ønsker du å melde avvik på avtaler? Send e-post til avvik@sykehusinnkjop.no.