Flyreiser gjeldende fra 1.april 2020

Nasjonal avtale

Avtalen gjelder fra 1.april 2020 til og med 31. mars 2023.

Avtalen kan deretter prolongeres i inntil 1 år.

Avtalen på flyreiser gjelder både for pasientreiser og tjenestereiser.

Hvem er leverandører?

Norwegian, SAS og Widerøe er valgt som leverandører.

Informasjon om de ulike rutene fremkommer dokumentet "Flyreiser - tildeling per strekning" under dokumenter.

Slik brukes avtalen?

For å få tilgang til billetter med avtalebetingelse, må man for tjenestereiser benytte reisebyrået G Travel. Dersom du trenger brukertilgang, gå til avtale for reisebyråtjenester, eller kontakt innkjøpsleder i ditt foretak.

Logg inn i reisebyråets portal for å bestille billetter på avtalen, eller ta kontakt med dem på telefon.

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Evy Pleym

Senior prosjektleder anskaffelser
evy.pleym@sykehusinnkjop.no

Portrett

Billettyper

Bestilling skal skje hos prioritert leverandør ved kjøp av fleksible billetter. I avtalene er det gjort en prioritering av hvilke flyselskap som skal være hovedleverandøren på hver enkel rute. Ved bestilling er det viktig å bruke den prioriterte leverandøren i størst mulig grad.

For lavprisbilletter skal billigste tilgjengelige lavprisbillett på kjøpstidspunktet kjøpes.

For kunder på avtalen, kan innlogging i ProWeb eller Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (leverandørstatistikk)

Spørsmål eller avvik

Har du spørsmål eller tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning@sykehusinnkjop.no.

Ønsker du å melde avvik på avtaler? Send e-post til avvik@sykehusinnkjop.no.