Nasjonal avtale

Helsetekstiler

Avtalen gjelder fra 1. februar 2019 til 31. januar 2021, med mulighet for forlengelse i inntil 1 + 1 år.

Avtalen er prolongert til 31.01.2023.


Avtalen gjelder for helseforetak som eier sine tekstiler.

For at avtalene skal bli tilstrekkelig implementert i alle helseforetak vil det bli en overgangsperiode i februar.  Det bestilles på løpende avtale (samme leverandør) tom 28. februar, og ny prisliste gjøres tilgjengelig fra 1. mars 2019.

Avtalen gjelder levering av helsetekstiler herunder, for og se hvilke delanbud man deltar på se dokumenter ogVedlegg 7.1 Kunder tiltredelse v2 

  • Flattøy og pasienttøy

  • Personaltøy

  • Dyner og puter

Nytt i denne avtalen er at det er tatt inn 3 produkter, hhv. 1 kittel og 2 bukser i ett mer miljøvennlig naturfiber enn bomull, Lyocell i tillegg til tilsvarende produkter i bomull. 

Leverandøren vil kontakte helseforetakene for å få tilbakemelding på hvem som vil prøve ut disse og i hvilket omfang.

Det presiseres at prisen på chip/logo er under forutsetning av at dette påføres plagget under produksjon.  Tidligere erfaringer viser at helseforetak i noen tilfeller har hastverk med bestillingene og påføring av chip/logo må da gjøres av leverandøren i etterkant. I slike tilfeller må helseforetak betale en høyere pris til leverandøren.

Helseforetakene som kjøper sine tekstiler  henstilles til å bestille ordrer på minimum kr. 5000,- 

Dette har vært praktisert i tidligere avtaler og har fungert veldig bra og bidrar positivt  økonomisk og miljømessig for innkjøpere og leverandør.

Hvem er leverandører?

Avtalen er inngått med leverandør Sverre W. Monsen. Kontaktpersoner er Camilla Valen. Mer informasjon om selskapet finner du også på www.swm.no.

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

​Evy Pleym

senior prosjektleder anskaffelser 
evy.pleym@sykehusinnkjop.no

Aida Ana Durón Pedersen​

avtalefovalter
Aida.Ana.Duron.Pedersen@sykehusinnkjop.no

​​​

Dokumenter


Innlogging for brukere og leverandører

​For prisinformasjon må man ta kontakt med sitt helseforetak. ​

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (Leverandørportalen)

Spørsmål eller avvik

Helseforetakene kan registrere avvik på nasjonale avtaler i Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen finner du her

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik. Forespørsel sendes til  leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no.

Har du spørsmål om bruk av avtalen, søknad om endringer eller andre tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning@sykehusinnkjop.no.