Nasjonal avtale

INR-apparat med forbruksmateriell

Avtalen gjelder fra 1. desember 2018 til 30. november 2021, med mulighet til forlengelse med ett år.

Avtalen omfatter leveranse av INR-apparater med forbruksmateriell.

Hvem er leverandører?

• Orion Diagnostica OY er valgt som leverandør på INR-apparat med forbruksmateriell. Tlf (+47) 66 78 56 30. Kontaktperson: Britt Fredriksen, tlf (+47) 975 38 860, e-post: britt.fredriksen@oriondiagnostica.com

• Roche Diagnostics Norge AS er valgt som leverandør på forbruksmateriell til eksisterende utstyr. Kontaktperson: Liv-Janne Øvrebust, tlf (+47) 31 51 96 33, e-post: liv_janne.oevrebust@roche.com

Produkter på avtale

Avtalen gjelder levering av av INR-apparat av typen iLine MicroINR, samt batterier, lansetter og teststrimler (til nye og eksisterende apparater).

Delkontrakt 1 - INR-apparat med forbruksmateriell
  • Aidian OY / 10840201
Delkontrakt 2 - Forbruksmateriell til eksisterende utstyr
  • Roche Diagnostics Norge AS / 10840202

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Inger Elisabet Andreassen

prosjektleder anskaffelser
inger.elisabeth.andreassen@sykehusinnkjop.no
+47 473 07 160​

Portrett

Merethe Gærnæ

Avtaleforvalter
merethe.gaernae@sykehusinnkjop.no

Slik brukes avtalen

Orion Diagnostica OY: Bestillinger gjøres på e-post til ordre.no@oriondiagnostica.com.

Bestilling av INR startpakke skjer hovedsakelig gjennom sykehusenes avdeling for BHM (behandlingshjelpemiddel).

For kunder på avtalen, kan innlogging i ProWeb eller Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Bruk nettleseren Google Chrome dersom du har problemer med å åpne dokumenter i ProWeb.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (Leverandørportalen)

Spørsmål eller avvik

Helseforetakene kan registrere avvik på nasjonale avtaler i Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen finner du her

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik. Forespørsel sendes til  leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no.

Har du spørsmål om bruk av avtalen, søknad om endringer eller andre tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning@sykehusinnkjop.no.