Nasjonal avtale

Leiebil

Avtalen gjelder fra 24. mai 2021 til 23. mai 2024, med mulighet til forlengelse i ett år. 

Avtalen gjelder korttidsleie av biler.

Hvem er leverandører?

Avtalen er inngått med RAC Norway AS - Avis bilutleie. Deres kontaktperson er Tone Dokken: E-mail: Tone.Dokken@abg.com. Tlf.: +47 90960615

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Ta kontakt medinnkjøpsleder i ditt helseforetak for tilgang til avtaler og priser. Kontaktpersoner hos Sykehusinnkjøp er:

​Kevin Jarleiv Hardy

prosjektleder​
kevin.jarleiv.hardy@sykehusinnkjop.no

​Bergljot Mikkelsen

avtaleforvalter 
avtaleforvaltning@sykehusinnkjop.no

Dokumenter

Kunder tiltredelse - leiebil.pdfhttps://sykehusinnkjop.no/seksjon/avtaler/Documents/Leiebil/Kunder tiltredelse - leiebil.pdfKunder tiltredelse - leiebil.pdfpdf197051
Rammeavtale - RAC Norway AS.pdfhttps://sykehusinnkjop.no/seksjon/avtaler/Documents/Leiebil/Rammeavtale - RAC Norway AS.pdfRammeavtale - RAC Norway AS.pdfpdf350939

Slik brukes avtalen

Avis har 172 utleiestasjoner i Norge og er representert på samtlige norske flyplasser. Totalt har de omtrent 6.000 biler til utleie i Norge. For mer informasjon vedr. bilgrupper, stasjoner, åpningstider etc., se avis.no. Avtalen kan ikke benyttes til private leier. 

Bestillingsinformasjon

Alle helseforetak har tilgang til å booke leiebil via VIP teamet hos Avis; ccs@avis.no. Forøvrig kan man bestille leiebil på avis.no, kontakte Avis lokalt, eller via reiseportalen til G Travel. Dersom du ikke har ditt kundenummer (Wizard nr.), send mail til ccs@avis.no og de vil hjelpe deg. Ansattnummer/ressursnummer oppgis ved bestilling. 

Leiebil kan betales på flere måter:

Kredittkort: Avis aksepterer Eurocard/Mastercard, Diners, American Express og Visa.

Faktura til helseforetaket: Kundenummer (Wizard nr.) er linket til EHF faktura som blir utstedt til helseforetaket i etterkant av leieforhold.

På www.avis.no: Opprett din egen profil for Avis Preferred-kort som belastes ditt kredittkort og du får dette tilsendt. Ansattbevis fremvises ved utsjekk av leiebil.

Dersom du ønsker du kvittering for leieforholdet kan du hente den ut her.

Øvrige vilkår 

Avis bekrefter reservasjon innen 48 timer . Avis standard hente- og leveringsbetingelser, samt enveisleiegebyrer følges. Drivstoff og bompasseringer belastes i etterkant av leien. Det er fri kjørelengde på korttidsleie. Månedsleien inkluderer 2.000 km fri kjørelengde. I leieprisen er alle faste gebyrer og tillegg inkludert. I den nye avtalen er det også mulig å leie elbil på avtalen i Økonomi- og kompaktklassen. Det vil derimot ikke lenger være mulig å kjøpe «superforsikringer», for å redusere egenandel.

Obligatoriske forsikringer, som Kollisjonsforsikring (Collision Damage Waiver / CDW) og Tyveriforsikring (Theft Protection / TP), er inkludert i billeie. Ifølge avtalen gjelder forsikring for skader inntil maksimum beløpet på egenandelen. Egenandelen er ulik for de forskjellige bilgruppene. Uansett om bilen har store skader, belastes det kun inntil summen på egenandel. Det er ikke anledning til å kjøpe ekstra forsikringer for å redusere andelen. Oversikt over egenandeler finnes på ProWeb (personlig innlogging). Avklar med ditt HF hvem som dekker egenandel ved leie.

Innlogging for brukere og leverandører

​For prisinformasjon må man ta kontakt med sitt helseforetak.​

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk ved å følge lenken under.

Logg inn (Leverandørportalen)

Spørsmål eller avvik

Helseforetakene kan registrere avvik på nasjonale avtaler i Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen finner du her

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik. Forespørsel sendes til  leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no.

Har du spørsmål om bruk av avtalen, søknad om endringer eller andre tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning@sykehusinnkjop.no.


Fant du det du lette etter?