Nasjonal avtale

Leiebil

Avtalen gjelder fra 1. februar 2017 og er prolongert til 24. mai 2021.

Avtalen gjelder korttidsleie av biler.

Hvem er leverandører?

Avtalen er inngått med RAC Norway AS - Avis bilutleie. Deres kontaktperson er Tone Dokken, Tone.Dokken@abg.com.

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Ta kontakt medinnkjøpsleder i ditt helseforetak for tilgang til avtaler og priser. Kontaktpersoner hos Sykehusinnkjøp er:

Portrett

Christina Strige

prosjektleder anskaffelser 
christina.strige@sykehusinnkjop.no
+47 476 42 066

Portrett

Bergljot Mikkelsen

Avtaleforvalter 
bergljot.mikkelsen@sykehusinnkjop.no
+47 905 06 012

Dokumenter

Kunder tiltredelse - Leiebil.pdfhttps://sykehusinnkjop.no/seksjon/avtaler/Documents/Leiebil/Kunder tiltredelse - Leiebil.pdfKunder tiltredelse - Leiebil.pdfpdf372677
Rammeavtale - leiebil - Avis.pdfhttps://sykehusinnkjop.no/seksjon/avtaler/Documents/Leiebil/Rammeavtale - leiebil - Avis.pdfRammeavtale - leiebil - Avis.pdfpdf595606

Slik brukes avtalen

Avis har 172 utleiestasjoner i Norge og er representert på samtlige norske flyplasser. Totalt har de omtrent 6.000 biler til utleie i Norge. For mer informasjon, se avis.no.

Bestillingsinformasjon

Alle helseforetak har tilgang til å booke leiebil via VIP teamet hos Avis; ccs@avis.no. Forøvrig kan man bestille leiebil på avis.no, kontakte Avis lokalt, eller via reiseportalen til G Travel. Oppgi avtalenummeret (awd.nr.) som gjelder ditt helseforetak. Ansattnummer/ressursnummer oppgis ved bestilling.

Leiebil kan betales på flere måter:

Kredittkort: Avis aksepterer Eurocard/Mastercard, Diners, American Express og Visa.

Faktura til helseforetaket: Avis fakturakort (charge card)/ Avis Preferred-kort fremvises ved leie. Kontakt Tone Dokken - Tone.Dokken@abg.com ved Avis for bestilling av Avis fakturakort.

På www.avis.no: Opprett din egen profil for Avis Preferred-kort som belastes ditt kredittkort og du får dette tilsendt. Ansattbevis fremvises ved utsjekk av leiebil.

Dersom du ønsker du kvittering for leieforholdet kan du hente den ut her.

Øvrige vilkår 

Avis har bestillingsgaranti som innebærer at leverandøren kan garantere leiebil hvis det bestilles før 48 timer. Avis standard hente- og leveringsbetingelser, samt enveisleiegebyrer følges. Drivstoff og bompasseringer belastes i etterkant av leien. Det er fri kjørelengde på korttidsleie. Månedsleien inkluderer 2.000 km fri kjørelengde. I leieprisen er alle faste gebyrer og tillegg inkludert. I den nye avtalen er det også mulig å leie elbil på avtalen i Økonomi- og kompaktklassen. Det vil derimot ikke lenger være mulig å kjøpe «superforsikringer», for å redusere egenandel.

Obligatoriske forsikringer, som Kollisjonsforsikring (Collision Damage Waiver / CDW) og Tyveriforsikring (Theft Protection / TP), er inkludert i billeie. Ifølge avtalen gjelder forsikring for skader inntil maksimum beløpet på egenandelen. Egenandelen er ulik for de forskjellige bilgruppene. Uansett om bilen har store skader, belastes det kun inntil summen på egenandel. Det ikke anledning til å kjøpe ekstra forsikringer for å redusere andelen. Oversikt over egenandeler finnes på ProWeb (personlig innlogging). Avklar med ditt HF hvem som dekker egenandel ved leie.

Innlogging for brukere og leverandører

For kunder på avtalen, kan innlogging i ProWeb eller Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Bruk nettleseren Google Chrome dersom du har problemer med å åpne dokumenter i ProWeb. 

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (leverandørstatistikk)


Spørsmål eller avvik

Avvik på nasjonale avtaler skal registreres i Reklamasjonsportalen. 

Har du spørsmål om bruk av avtalen, søknad om endringer eller andre tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning@sykehusinnkjop.no.


Fant du det du lette etter?