Gjelder for Helse Nord, Helse Midt-Norge og Helse Vest

Multimonitorer for ambulanser

Avtalen er forlenget til 31. Januar 2023.

Avtalen gjelder levering av multimonitorer for ambulanser.

Produkter og leverandører

Det er inngått avtale med Safeguard Medical Nordic AS. De overtok kontraken til Alere/Abbott med virkning fra 1. januar 2020. Den forrige avtalen om innkjøp av multimonitorer ble avsluttet 31. desember 2017. Behovet for forbruksutstyr, suppleringsmaskiner og reservedeler fremover gjør at Sykehusinnkjøp HF har inngått en ny rammeavtale med Alere AS etter en intensjonskunngjøring.

Den nye avtalen omfatter suppleringsmaskiner og forbruksutstyr. Når det gjelder forbruksutstyr som ikke er maskinavhengig (div. Masimosensorer og utstyr for kapnografi), kan dette kjøpes utenfor avtalen. I bestillingsskjemaet er de produkter som kan kjøpes utenfor rammeavtalen merket med «kan kjøpes utenfor avtalen».

Kontaktinformasjon til leverandører:

Leverandørkontakt: Nils Petter Oveland, nilspo@safeguardmedical.com, tllf, 913 14 350

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Kristian Hellesø

prosjektleder 
kristian.helleso@sykehusinnkjop.no
+47 473 12 044


Portrett

Aina Erikstad

rådgiver innkjøp​ 
aina.erikstad@sykehusinnkjop.no
+47 932 65 647

Dokumenter

Rammeavtale - Multimonitorer og spesifisert tilbehør - Hjemmesiden.pdfhttps://sykehusinnkjop.no/seksjon/avtaler/Documents/Multimonitor/Rammeavtale - Multimonitorer og spesifisert tilbehør - Hjemmesiden.pdfRammeavtale - Multimonitorer og spesifisert tilbehør - Hjemmesiden.pdfpdf359725

Innlogging for brukere og leverandører

​For kunder på avtalen, kan innlogging i ProWeb benyttes. Her får du tilgang til ​flere relevante dokumenter tilknyttet rammeavtalen. Et eksempel være utfylt kravsspesifikasjon fra leverandøren. 

For prisinformasjon må man ta kontakt med sitt helseforetak. 

Bruk nettleseren Google Chrome dersom du har problemer med å åpne dokumenter i ProWeb. 

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (Leverandørportalen)

Spørsmål eller avvik

Helseforetakene kan registrere avvik på nasjonale avtaler i Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen finner du her

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik. Forespørsel sendes til  leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no.

Har du spørsmål om bruk av avtalen, søknad om endringer eller andre tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning@sykehusinnkjop.no.

Fant du det du lette etter?