Nasjonal avtale

Papir, plast og cateringprodukter

Avtalen gjelder fra  1. juni 2019 med en varighet på to år. Avtalen kan prolongeres ett år av gangen i inntil to år.

Avtalen er prolongert med et år til 01.06.2022.

Avtalen omfatter forbruksmateriell til renhold og kjøkken, herunder blant annet papirhåndklær, plastprodukter, toalettpapir, papirservietter, engangsbestikk- og tallerkener og engangskopper.

Den utgående avtalen gjelder frem til 31, mai 2019. Mer informasjon om den kan du finne her

Hvem er leverandører?

Staples Solutions AS er valgt som leverandør.

Lerandørens kundesenter kan kontaktes på telefon 22329480 og epost sm_no_vip@staples-solutions.com.

Kontaktperson for avtalen er Roger Berg-Hansen, telefon 982 20 352, epost: roger.berg-hansen@staples-solutions.com

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Kristian Aune

Avtaleforvalter
kristian.aune@sykehusinnkjop.no

Slik brukes avtalen

Enkelte varer har pallerabatt, hva rabatten er og hvilke kvantum som må bestilles for å få denne kan ses i Hstat per artikkel. Det er lagt inn to kolonner i prislisten som heter «Bestillingskvantum for å få volumrabatt» og «Volumrabatt i prosent» i prislisten.

For kunder på avtalen, kan innlogging i ProWeb eller Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Bruk nettleseren Google Chrome dersom du har problemer med å åpne dokumenter i ProWeb.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (Leverandørportalen)

Spørsmål eller avvik

Helseforetakene kan registrere avvik på nasjonale avtaler i Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen finner du her

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik. Forespørsel sendes til  leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no.

Har du spørsmål om bruk av avtalen, søknad om endringer eller andre tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning@sykehusinnkjop.no.