Nasjonal avtale

Programvare for administrering av mobile enheter

Avtalen gjelder fra 9. oktober 2017 til 8. oktober 2021.

Avtalen gjelder leveranse av programvare for adm. av mobile enheter.

Hvem er leverandører?

Techstep ASA: Åge Sveum, e-post: age.sveum @techstep.no, tlf: (+47) 99 44 88 80

Produkter på avtale

Kjøp av lisenser til VMware Workspace ONE Advanced (Inkl. AirWatch) Perpetual: 1 Device og Production Support/Subscription for VMware Workspace ONE Advanced (Inkl. Airwatch): 1 Device for 1 year.

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Aina Birgitte Joki

rådgiver anskaffelser
Aina.Joki@sykehusinnkjop.no

For kunder på avtalen, kan innlogging i ProWeb eller Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Bruk nettleseren Google Chrome dersom du har problemer med å åpne dokumenter i ProWeb.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (Leverandørportalen)

Spørsmål eller avvik

Helseforetakene kan registrere avvik på nasjonale avtaler i Reklamasjonsportalen.

Har du spørsmål om bruk av avtalen, søknad om endringer eller andre tilbakemeldinger? Send e-post til avtaleforvaltning@sykehusinnkjop.no.