Nasjonal avtale

Reisebyråtjenester - pasientreiser ny avtale fra 1.mai 2020

Avtalen gjelder fra 1. mai 2020 - 30. april 2022, med mulighet for forlengelse i inntil 1 + 1 år.

Avtalen gjelder reisebyråtjenester for bestilling av pasientreiser online og manuelt hos konsulent.

Se mer på denne siden om G Travel Norges oppbud, som ikke har noen konsekvens for bestilling av pasientreiser.

Hvem er leverandører?

G Travel Norge AS er valgt som leverandør.

Kontaktperson for avtalen i G Travel er  Børge Berg: epost borge.berg@gtravel.no, telefon 950 89296.

Kontaktpersoner i Sykehusinnkjøp

Portrett

Evy Pleym

Senior prosjektleder anskaffelser
evy.pleym@sykehusinnkjop.no

Epost: pasient@gtravel.no

Tlf.nr.: 37 05 24 15

Slik brukes avtalen

Pasientreisekontorene er brukere av avtalen for bestilling av reiser til pasienter. Informasjon om ny bestillingsløsning hos G Travel vil komme senere.

For kunder på avtalen, kan innlogging i ProWeb eller Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Bruk nettleseren Google Chrome dersom du har problemer med å åpne dokumenter i ProWeb.

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (leverandørstatistikk)

Spørsmål eller avvik

Har du spørsmål, tilbakemeldinger, eller ønsker å melde avvik på avtalen?

Send e-post til avvik.vikar@sykehusinnkjop.no.