Meld deg på våre rundebord – først til mølla!

Det blir kamp om plassene på rundebordene på vår dialogkonferanse i april. Meld deg på nå!
Dialogkonferansen 2019.

Dialogkonferansen 2019.

På Dialogkonferanse 2019 som vi arrangerer 2.-3 april har vi i år tre spennende rundebord hvor du som leverandør kan være med og påvirke Sykehusinnkjøps arbeid med strategi, innovasjon og samfunnsansvar. Her er det et begrenset antall plasser og det er først til mølla.

Meld deg på konferansen her

Administrerende direktør Kjetil Istad har store forventninger til disse rundebordene:

- Vi arrangerer denne konferansen fordi vi er ute etter å ha en god dialog med leverandørene våre. Både de som er leverandører nå, og de som kan bli våre framtidige leverandører. Gjennom rundebordene belyser vi temaer vi ønsker å utvikle oss på, og innspill fra leverandører er gull verdt for oss!

Kjetil Istad håper dette kan bli lærerikt og inspirerende for deltagerne også:

- Vi har hentet inn veldig gode moderatorer til disse sesjonene, de kommer fra NHO, Norway Health Tech og Deloitte. Og både ledelsen og deltagere fra vårt styre vil delta. Vi har store forventinger til å få mye nyttig ut av dette som vi skal bruke inn i vårt strategiarbeid. Og de som deltar, skal kunne kjenne igjen sine bidrag, avslutter Istad.

Les mer på konferansens egen nettside

Finn ut hvilke anskaffelser som kommer

I sju kategorier vil det være egne sesjoner hvor det legges fram hvilke anskaffelser som kommer i 2019 og det vil bli belyst ulike kategorispesifikke temaer. Kategoriene er: IKT, medisinsk teknisk utstyr, laboratorieprodukter og –utstyr, medisinske forbruksvarer, legemidler, kirurgiske produkter og pasienttransport/taxi.

Møt en innkjøper en-til-en – NB! Møtebooking starter 18.februar

Den nye møteplassen med en-til-en møter startet vi opp med i fjor. Omlag 80 ansatte i Sykehusinnkjøp er klare for å møte leverandører for gode en-til-en møter. Her skapes dialogen som skal sikre de gode innkjøpene i framtiden! Dette er 30 minutters møter mellom leverandører og innkjøper/ansatt i Sykehusinnkjøp. Møtebooking skjer i en egen portal du får link til ved påmelding. Her gjelder det å være rask for å få de møtene du ønsker deg. Fra 18.februar kan du be om møter og møtene fylles erfaringsmessig raskt opp.

Spennende plenumsforedrag

Her vil vi høre fra de som er de viktigste i kjeden – helseforetakene som skal benytte seg av innkjøpene. Vi vil sette søkelyset på personvern og du vil også få høre om hvordan det er å være leverandør til Sykehusinnkjøp. Og administrerende direktør Kjetil Istad vil si noe om hvordan du som ny leverandør kan komme deg på banen. Han vil også snakke om Anskaffelsesplanen 2019-2020. Les mer om programmet her

Early bird – meld deg på nå

Fram til 1.mars er prisen 2700 for den to dagers konferansen. Fra 1.mars øker prisen til 3200,- Så meld deg på nå. 

Meld deg på Sykehusinnkjøps nyhetsvarsel