Nå er siste mulighet til å melde seg på dialogkonferansen

Dialogkonferansen 2018 nærmer seg. Dersom du ønsker å delta, må du melde deg på innen 28. mars.

Dialogkonferansen 2018.

Etter suksessen i fjor arrangerer Sykehusinnkjøp HF for andre år på rad vår dialogkonferanse. Der ønsker vi våre leverandører og samarbeidspartnere velkommen til to dager med faglige diskusjoner.

Konferansen arrangeres 2. og 3 april på Scandic Holmenkollen Park i Oslo.

Vi prøver å ta i mot påmeldinger så nært opp mot konferansen som mulig, men har satt en endelig påmeldingsfrist den 28. mars. Påmeldingsavgiften er på 3100 kroner.  Deltageravgiften inkluderer en to-dagers spennende konferansen med et meget variert program!

Du kan nå melde deg på ved å følge denne lenken:

Meld deg på her!

Syv kategorier

Årets konferanse arrangeres på Scandic Holmenkollen Park, og vil inneholde de samme elementene som sist med plenumsamlinger, kategorisamlinger og en-til-en møter. I år har vi plukket ut syv kategorier som blir vektlagt.

Dette er legemidler, medisinsk-teknisk utstyr, medisinske forbruksvarer, laboratorieprodukter- og utstyr, kirurgiske produkter, IKT og pasientreiser/taxi.

Det er også laget en egen nettside for konferansen, hvor du finner program og en del praktisk informasjon rundt arrangementet.

Nettsiden finner du her.

Rundebordsesjoner

Nytt av året er at det også vil bli arrangert flere rundebordsesjoner hvor vi har plukket ut tre spennende temaer; strategi, innovasjon og samfunnsansvar. Her har vi kun plass til et begrenset antall deltagere, så det gjelder å være tidlig ute og melde seg på om man ønsker å delta på dette.

Vi ser frem til å møte dere alle sammen på Scandic Holmenkollen Park Hotell 2. og 3.april!

Meld deg på Sykehusinnkjøp sitt nyhetsbrev