Se anbudsseminaret for onkologilegemidler i opptak her

Seminaret fant sted onsdag 6. februar.

Sykehusinnkjøp viser de fleste av våre anbudsseminarer for legemidler direkte på våre nettsider, både direkte og i opptak.

Første dag av årets onkoligiseminar, som varte i to dager, var åpen for leverandører og ble streamet på nett.

Sendingen startet klokken 12.30 onsdag 6. februar, og du finner videoen i ruta under:

Dersom du har problemer med å åpne videoen i fullskjermsvisning i din nettleser, kan du følge denne lenken

Programpunkter:

(Klikk på tidskodene for å gå direkte til de ulike programpunktene).

• 00:04:10 – Velkommen.

• 00:08:54 – Status for legemiddelbehandling av benmargskreft, ved overlege og professor Anders Waage, St.Olav hospital.'

• 00:36:18 – Status for legemiddelbehandling av blod- og lymfekreft, ved overlege Yngvar Fløisand, Oslo Universitetssykehus.¨

• 00:59:08 – Behandling av non-Hodgkin lymfom med genmodifiserte T-celler. Overlege Arne Kolstad, Oslo Universitetssykehus.

• 01:35:40 – Biosimilars - før, nå og i fremtiden. Medisinsk fagdirektør Steinar Madsen, Statens legemiddelverk.

• 02:06:00 – A new approach to funding cancer drugs: successes and lessons learned, ved deputy CDF Operational Lead Brad Groves, NHS.

• 03:00:17 – Markedsføringstillatelse - hva vurderes og hva er rollen til vurderingen? Overlege Ingrid Wang, Statens legemiddelverk.

• 03:18:36 – Metodevurdering - hva vurderes og hva er rollen til vurderingen? Seniorrådgiver Einar Andreassen, Statens legemiddelverk.

• 03:38:15 – LIS onkologisk spesialistgruppe - hva vurderes og hva er rollen til vurderingen?. Overlege Daniel Heinrich, Akershus universitetssykehus.

• 03:59:32 – Paneldebatt: Hvordan skal de ulike vurderingene henge sammen.

• 04:55:43 – Gjennomgang av resultater i 1907 - uten priser. Overlege Daniel Heinrich, Akershus universitetssykehus.

• 05:15:05 – Paneldebatt: Lavest pris - til hvilken pris?