Se «Leverandørseminar – legemidler» i opptak her

Over 150 deltok på årets «Leverandørseminar – legemidler», som Sykehusinnkjøp nylig arrangerte.

ØNSKET VELKOMMEN: Innkjøpsdirektør Bente Hayes ønsket velkommen til Sonia Hennie-salen på Radisson Blu Plaza Oslo.

​Nytt fra «Nye metoder» og miljøhensyn i anskaffelser.

Det er stikkordene for deler av programmet for årets seminar, som nylig ble arrangert.

Over 150 hadde meldt seg på seminaret som fant sted i den ærverdige Sonia Hennie-salen på Plaza i Oslo.

Følg seminaret om igjen

Dersom du ikke var til stedet i Sonia Hennie-salen, men likevel har interesse av seminaret, så kan du se opptak av størstedelen av seminaret her:

(NB! Dersom du ønsker å se seminaret i fullskjerm, må du spille av videoen via Youtubes nettside. Klikk her.)

• Klikk her for å laste ned alle tilhørende powerpointpresentasjoner fra seminaret.

Kontaktpersoner:

• For spørsmål om programinnhold:

Portrett

Eirik Sverrisson