Siste sjanse for «early bird»-pris på Dialogkonferansen

Meld deg på innen 11. mars.

Sykehusinnkjøps dialogkonferanse er en god møteplass for leverandører og innkjøpere. Dette bildet er fra speeddatingen under fjorårets konferanse. FOTO: ASLAK BALLARI

Konferansen arrangeres 2. og 3 april på Scandic Holmenkollen Park i Oslo. Deltageravgiften inkluderer en to-dagers spennende konferansen med et meget variert program!

Etter suksessen i fjor arrangerer Sykehusinnkjøp HF for andre år på rad vår dialogkonferanse. Der ønsker vi våre leverandører og samarbeidspartnere velkommen til to dager med faglige diskusjoner.

Påmeldingen til konferansen har nå vært åpen en stund, men vi ønsker oss fortsatt flere deltagere. Du kan nå melde deg på ved å følge denne lenken:

Meld deg på her!

Hvis du melder deg på innen 11. mars betaler du en deltageravgift på 2700 kroner. Etter dette er avgiften på 3100 kroner.

Det er også laget en egen nettside for konferansen, hvor du finner program og en del praktisk informasjon rundt arrangementet.

Nettsiden finner du her.

Syv kategorier

Årets konferanse arrangeres på Scandic Holmenkollen Park, og vil inneholde de samme elementene som sist med plenumsamlinger, kategorisamlinger og en-til-en møter. I år har vi plukket ut syv kategorier som blir vektlagt.

Dette er legemidler, medisinsk-teknisk utstyr, medisinske forbruksvarer, laboratorieprodukter- og utstyr, kirurgiske produkter, IKT og pasientreiser/taxi.

Rundebordsesjoner

Nytt av året er at det også vil bli arrangert flere rundebordsesjoner hvor vi har plukket ut tre spennende temaer; strategi, innovasjon og samfunnsansvar. Her har vi kun plass til et begrenset antall deltagere, så det gjelder å være tidlig ute og melde seg på om man ønsker å delta på dette.

Vi ser frem til å møte dere alle sammen på Scandic Holmenkollen Park Hotell 2. og 3.april!

Meld deg på Sykehusinnkjøp sitt nyhetsbrev