Kontakt oss

Sykehusinnkjøp HF består av seks divisjoner, samt stab, avdeling for forretningsutvikling og økonomiavdeling. For kontakt med de ulike divisjonene, bruk felles postmottak, eller ta kontakt med vårt sentralbord.

Henvendelser

Telefon: 78 95 07 00
E-post: post@sykehusinnkjop.no

Forretningsadresse

Hermetikken
Tollbugata 7
9800 VADSØ

Postadresse

Postboks 40
9811 VADSØ

Fakturaadresser

Sykehusinnkjøp HF benytter Visma.net AutoInvoice for mottak av elektroniske fakturaer. Visma.net AutoInvoice er et aksesspunkt knyttet til PEPPOL som er infrastrukturen offentlige myndigheter i Norge og flere andre land benytter Sykehusinnkjøp HF er registrert som mottaker av fakturaer i ELMA (elektronisk mottakeradresseregister) og fakturaer kan sendes elektronisk til mottaker fra AutoInvoice eller andre aksesspunkt knyttet til PEPPOL. I PEPPOL i Norge benyttes fakturaformatet EHF.

Elektronisk fakturaadresse: 9908: 916879067

Faktura sendt per post sendes til:

Sykehusinnkjøp HF
Postboks 6544
7439 Trondheim

Faktura på e-post sendes til: 

Faktura@sykehusinnkjop.no

Mediekontakt

For mediehenvendelser, kontakt kommunikasjonslederKjersti Lien (e-post: kjersti.lien@sykehusinnkjop.no), telefon 900 67 019.

Media

Offentlig postjournal 

Sykehusinnkjøp HF har fra januar 2021 lagt ut offentlig postjournal på våre nettsider. Disse finner du her

Dersom du ønsker innsyn i eldre offentlige postjournaler,  eller dokumenter i denne, kan du sende en innsynsbegjæring til post@sykehusinnkjop.no

Divisjoner og avdelinger

Sykehusinnkjøp HF er delt inn i seks divisjoner, samt stab, avdeling for økonomi, juridisk avdeling og avdeling for forretningsutvikling. Klikk på lenka under for å finne mer informasjon om disse.

Divisjoner


Fant du det du lette etter?