Renholdstjenester til ambulansestasjoner ved UNN HF

Avtalen gjelder fra 01. oktober 2022 til 31. september 2024, og kan forlenges med 1 år av gangen i maksimalt 2 år.

Rammeavtalen er en lokal avtale på renholdstjenester ved UNN sine ambulansestasjoner.

Delområde 1:
Kåfjord-Birtavarre, Skjervøy, Nordreisa-Storslett, Kvænangen-Burfjord

Delområde 2:
Balsfjord-Nordkjosbotn, Balsfjord-Meistervik

Delområde 3:
Bardu-Setermoen, Målselv-Andslimoen, Målselv-Rundhaug

Delområde 4:
Dyrøy-Brøstadbotn, Senja-Finnsnes, Senja-Storlandseidet, Senja-Ersfjord

Delområde 6:
Narvik-Kjøpsvik, Gratangen

Delområde 7:
Lødingen, Tjelsund-Evenskjær, Ibestad-Hamnvik

Hvem er leverandører?

ISS Facility Services AS​​:
Kontaktperson: Eva Figenschou

e-post: Eva.figenschou@iss.no​​

Kontaktpersoner helseforetak

UNN HF:
Kontaktperson: Sissel Elise Evensen

e-post: Sissel.Elise.Evensen@unn.no

Kontaktperson: Ragnhild Bjørnflåten Walthinsen
e-post: Ragnhild.Bjornflaten.Walthinsen@unn.no

Slik brukes avtalen

Frekvens og antall vaskedager per uke per lokasjon er definert i avtalen.

Om det er behov for ad-hoc vask ut over dette har lokasjoner mulighet til å be leverandør om dette. Det er seksjonsleder ved hver lokasjon som kan foreta bestilling til leverandør på ad-hoc vask. Se kontaktperson per Helseforetak.

For kunder på avtalen, kan innlogging i Innkjøpsportalen benyttes. Her får du tilgang til prislister og annen relevant informasjon.

Om du ikke er bruker på innkjøpsportalen og har spørsmål om prislister eller statistikk, så kan du få dette ved å ta kontakt på e-post avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no.

Logg inn (innkjøpsportalen)

Leverandører oppdaterer informasjon og leverer statistikk i ved å følge lenken under.

Logg inn (leverandørstatistikk)

Spørsmål eller avvik

Avvik eller reklamasjoner på avtalen registreres i Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen finner du her.

Leverandører må opprette egen bruker på «min side» i leverandørportalen for å sende avvik. Forespørsel sendes til leverandorstatistikk@sykehusinnkjop.no

Har du spørsmål om bruk av avtalen, anmodning om endringer eller andre tilbakemeldinger? Send epost til avtaleforvaltning.dn@sykehusinnkjop.no​.

Avvik eller reklamasjoner på avtalen registreres i

Reklamasjonsportalen. En veileder for bruk av reklamasjonsportalen
      finner du her.

Har du spørsmål om bruk av avtalen, anmodning om endringer eller andre tilbakemeldinger? Send epost til