Divisjoner

Sykehusinnkjøp HF er delt inn i seks divisjoner, samt stab, avdeling for økonomi og avdeling for forretningsutvikling.

Om oss Kontakt oss

Divisjoner og avdelinger

Divisjon nasjonale tjenester

Divisjonsdirektør: Harald I. Johnsen

Besøksadresse: Hermetikken, Tollbugata 7,9800 Vadsø

Denne divisjonen har kontor i Vadsø, og jobber med nasjonale anskaffelser (tidligere HINAS). Nasjonale avtaler og anskaffelser som denne divisjonen jobber med og forvalter finner du på nettsidene.

Divisjon legemidler

Innkjøpsdirektør: Bente Hayes

Besøksadresse: Grev Wedelsplass 7,5. etasje, 0151 Oslo

Divisjon legemidler (tidligere LIS) innhenter tilbud på alle legemidler som anvendes i helseforetakene. Anbud, avtaler, anbefalinger og annen informasjon om divisjonen finner du på på sykehusinnkjop.no/legemidler.

Divisjon nord

Divisjonsdirektør: Harald I. Johnsen

Besøksadresse: Strandgata 7, 9008 Tromsø

Divisjon nord ble virksomhetsoverdratt 1. februar 2017. I denne divisjonen har Sykehusinnkjøp kontorsteder i Mo i Rana, Bodø, Harstad, Tromsø og Kirkenes.

Divisjon Midt-Norge

Divisjonsdirektør: Monika Strømmen Jensen

Besøksadresse: Abels gate 5, 7030 Trondheim

Denne divisjonen utgjør innkjøpsressurser fra Helse Midt-Norge, og har kontorer på Levanger, Stjørdal, i Trondheim, Ålesund og Molde.

Divisjon vest

Divisjonsdirektør: Jannicke Daae Tønjum

Besøksadresse: Haukelandsbakken 45, 5021 Bergen

Divisjon Vest består av det tidligere foretaket Helse Vest Innkjøp HF, og består av medarbeidere på dem steder: Bergen, Stavanger, Haugesund, Førde og Nordfjordeid. Divisjonen ledes av Jannicke Daae Tønjum. Tilgang til avtaler finnes her, mens support til denne siden finnes her. Disse sidene fungerer kun for brukere i Helse Vest. Telefonnummer direkte til divisjon vest er 55 97 67 00.

Divisjon sør-øst

Divisjonsdirektør: Cathrine Moen Fuhre

Besøksadresse: Vektergården, Grønland 34, 3045 Drammen

Medarbeidere fra Sykehuspartner ble virksomhetsoverdratt 1. januar 2017. Fra 1. mai 2017 ble 34 medarbeidere fra innkjøpsavdelingene i Helse Sør-Østs øvrige helseforetak også virksomhetsoverdratt til divisjonen. Konstituert avdelingsleder for disse er Anne Cecilie Sæther.

Stab

Stabsdirektør: Silje Jakola-Fjeld

Besøksadresse: Hermetikken, Tollbugata 7;9800 Vadsø

Består av avdelingene arkiv, kvalitet, IKT, HR, styre- og eieroppfølging og kommunikasjon.

Økonomisjef: Steinar Tore Porsanger-Moen

Avdeling for forretningsutvikling